Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Teherautóról pakoltak, ezért állt a forgalom a győri Árpád úton - fotók

˝A teherautó egyszerűen megállt az úton, és daruval szépen lepakoltak. A közlekedés leállt, senki se előre, se hátra˝ - írta tudósítónk.

˝Győrött az Árpád úton a járdaépítésnél egy teherautóról lepakolták a járdaköveket. A teherautó egyszerűen megállt az úton, és daruval szépen lepakoltak. Az eset fél 4 és 4 között történt.

A közlekedés leállt, senki se előre, se hátra. Én mintegy negyed órát álltam...˝ - írta tudósítónk.

Másik olvasó-tudósítónk is részese volt az esetnek, képeket is küldött:


Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. CORE 2013. június 01. 19:35
  „Van egy normális megoldás. Bejelentik, majd X időponttól Y időpontig lezárják és elterelik a forgalmat. Persze ezért pénzt kérnek, így marad ez a megoldás.”
 • 25. kisvuk41 2013. május 04. 22:46
  „Üdv. mindenkinek!
  Ha jól látom a teherautónak ment a vészvillogója, ha ezt látom akkor nem megyek tovább, hanem keresek más útvonalat. Az aki azt írta keressen parkolót majd hordja be egyesével szeretném ha megmutatná hol lehetne a belváros közelébe találni egy szerelvénynek parkolót, és ki lenne az aki a kézi szállítás munkadíját kifizetné.
  Az egész tolerancia kérdése amikor a sorompónál kell várni 10-15 percet nincsen morgás, de ha valaki dolgozik és csak így tudja megoldani a feladatot rögtön jön egy-két okostojás.”
 • 24. Mankapunka 2013. május 04. 00:23
  „Beretta

  Csak is a <moderálva>urcsányra, tőle ment előrébb az ország, és jövőre is az lesz, ha ennyi kuka nem ébred fel.”
 • 23. véleményalkotó 2013. május 03. 20:57
  „Én már elég sokszor kiakadtam Mankapunka hozzászólásain. DE MOST a 21. sz. hozzászólásától eltekintve teljes mértékben igazat adok neki.
  Festéktüsszentő meg legközelebb jelentkezzen társadalmi munkára és próbálja ki milyen meló lenne 1 kamionra való térkövet a Munkácsy utcától a Jókai utcáig kézben behordani. De előbb kérem majd írjon ide, mert elmegyek megnézni!
  Én is a sorban álltam. Nem örültem neki, de nem is fogok idegbajt kapni negyedóra csúszás miatt!!!!!!!! Hol élünk? A középkorban?????
  Egyébként tényleg baromság itt térkövezni!!! Teccenének rendbe tenni az üvegpalota előtti teret! Arra ráférne már!”
 • 22. Beretta84 2013. május 03. 19:51
  „21. Mankapunka 2013.05.03. 16:17 Pont te beszélsz a sírásról?? Te kire szavaztál kis lány??”
 • 21. Mankapunka 2013. május 03. 16:17
  „oxana

  Ez itt nem számít, hogy 15 perc, itt mindenki addig siet, ameddig az érdeke kívánja, de bezzeg, mikor ő tartotta fel a személyautójával szabálytalanul a teherautót, az nem számít, azok szoktak itt is sírni. Tudod, ez a tipikus esete a Hiperbejáró egyedeknek. Legközelebb akar parkolni, mert amúgyis órákat fog bent sétálgatni.

  Sírtok itt a szabályos eljárásokról? Inkább nézzetek vissza a családban, ki mire szavazott az elmúlt 20 évben, és miért tartunk ott, ahol tartunk. Utána beszélgethetünk, hogy a hős szüleitek mit is építettek itt fel, ami után még mindig sírtok?”
 • 20. oxana 2013. május 03. 15:16
  „Negyed óráról van szó.”
 • 19. nagy971103 2013. május 03. 13:43
  „öööö....ez nem úgy működik, hogy a Győri Útkezelőtől engedélyt kérnek? Ők megadják és terelőtáblákkal elrendezik a forgalmat a rakodás idejére....”
 • 18. Tündenéne 2013. május 03. 13:22
  „És mégis mit kellett volna tennie??”
 • 17. festéktüsszentő 2013. május 03. 08:23
  „Igen sokat eltűrnek a rendőrök, közterfelügyek az áruszállítóktól. De ha egy személyautó egy kerékkel felparkol a "zöld területre" egyszerre lecsapnak.

  Kedves Manka és többiek. Ennek úgy kellene működne, külön engedély hiányában, hogy megáll a legközelebbi parkoló helyen, és kézikocsival, ha kell egyesével, kézben, térkövenként, kólás palackonként behordja az árut.

  De jelen esetben nyugodtan dolgozhatott a rakodó, mert önkormányzati megrendelésre vitték az árút. Ebben az esetben ugye az egyébként meg bátor közterfelügyektől nem kellett tartani. Egyébként ha már vette a bátorságot, legalább az elakadás háromszöget tette volna ki az utca végére. De ahogy mondtam, az áruszállítók ennél sokkal pökhendibbek.”
 • 16. Lacika62 2013. május 03. 07:33
  „15. Mankapunka 2013.05.03. 01:07 Hú de okos, egyedül sikerült, vagy valaki súgott?? Látom megint nem tudsz aludni... Mielőtt bugyutaságot írsz gondolkozz!!! Az áru szállításnak is vannak szabályai.”
 • 15. Mankapunka 2013. május 03. 01:07
  „Teherautósofőrnek is van munkaideje, meg az építőanyagtelepnek is van nyitvatartási ideje.

  Bírom az ilyen egyszer-egyszer ide írót, aki azt sem tudja, hogy nem a Szent-István utcára kell kitolatni, hanem a Munkácsy Mihály utcára.

  Nem baj, bíztassátok magatok, és veregessétek magatokat vállon,hogy ott álltatok 15 percig. Nem kellett volna mindenkinek visszatolatni, mert ott a kis zsákutca a Jedlik mellett, és ott megtudtak volna fordulni a mazsolák. Nem kell a duma, hogy egyirányú utca, és megbüntet a rendőr, mert szembe mész ki, mert ilyen esetben megteheted, úgy, mint a záróvonalat is átléped, ha egy műszaki hibás autó foglalja el a sávot.”
 • 14. HarconaMarcos 2013. május 02. 23:01
  „Normális országban ezért olyan büntetést kapnának, hogy legközelebb eszükbe sem jutna csúcsforgalomban elzárni egy belvárosi utcát. Aztán mindjárt kiderülne, hogy van más megoldás is, mint hogy: ´várgyanak mán a gyökerek, mer´ én dógozok.´ Persze a valódi magyarok itt is az idiótáknak szurkolnak, aztán meg csodálkoznak hogy ott tart az ország, ahol.”
 • 13. ekkenekepen 2013. május 02. 22:19
  „minek kell azt a nyomorult járdát ezzel az ótvar térkővel leszórni? Legyen mibe elvágódni miután felhullámosodott?”
 • 12. Apeterfia 2013. május 02. 20:48
  „Rendben, akkor megírom hogy oldottam volna meg, ha már ilyen szépen megkértek... a) mondjuk úgy, hogy nem a legnagyobb csúcsban küldtem volna ki az anyagot, b) úgy hogy ha már elég nagy forgalomban kell kiküldenem, az egyik munkást megkérem hogy az érkezés után ne engedjen be senkit az utcába, mert a kereszteződésig fog feltorlódni a sor és mivel az az utca sem néptelen ahova ki kellene tolatni nem fogja tudni megoldani egy utcányi kocsisor...
  Összegezve, valószínűleg azért alakult ki ez a szituáció mert a bekanyarodók optimisták voltak és azt feltételezték, hogy nem olyan emberek hoztak döntéseket ebben az ügyben akik például itt "ostobáznak"...
  Amúgy szuper lett volna kipróbálni a parádés kitolatós ötletet, lehet hogy még a Szent István egyik sávja is megállt volna ha a kitolatók miatt nem tudnak elfordulni róla jobbra, persze akkor a briliáns elme következő szüleménye is kitör "az akkor tolassanak ki a mazsolák a Szent Istvánról is" képében...
  Köszönöm a mosolyt amit az arcomra sikerült csalni ezzel a remek ötlettel/ tisztán látással, remélem van még pár ilyen életképes ötlet ott ahonnan ez jött:D
  Csak még egy apróság, mindenki magából indul ki, én a legjobban akarom csinálni a munkám, ezt másoktól is elvárom... Van jó munka és rossz, ez akkor lett volna jól végezve, ha nem okoz fennakadást, mert így egy csomó embernek okozott bosszúságot, ha olyan minőségben végzik a burkolást is ahogy a lerakodást akkor az összes arra járónak is kellemetlenséget fognak okozni. Ennek tükrében aki szerint ez "így volt normális" magáról állított ki szegénységi bizonyítványt és hogy a mércét a fejében a jó munkáról be tudja állítani itt egy videó olyan egyszerű munkáról mint a költöztetés, érdemes megnézni és átgondolni... http://www.youtube.com/watch?v=LakMmxg_sQg”
 • 11. ATX 2013. május 02. 20:43
  „9: "nem engednék be autót, csak esetleg teherautót aki árút visz" Nos pontosan ez történt...”
 • 10. Patriot 2013. május 02. 19:47
  „Ha nem lett volna engedélye be sem hajthatott volna! Tudta ezt a sofőr is gondolom!”
 • 9. hagyma25 2013. május 02. 19:45
  „Egyébként én a belvárosban egyáltalán nem engednék be autót, csak esetleg teherautót aki árút visz...”
 • 8. hagyma25 2013. május 02. 19:43
  „Annak kellett volna gondoskodni, hogy ez a szerencsétlen megtudjon állni rendesen aki oda hívta, én is hasonló munkát végzek, én szívem szerint elküldeném a búsba aki a belvárosba hív, sok szór el is küldöm őket a fenébe...”
 • 7. kap_ 2013. május 02. 19:27
  „Mert hogy pakolt volna le a daruval? Kisalföldnél legalább gondolkozhatnának, hogy miről írnak cikket, ha már a beküldő ostoba! Kívánom neki, hogy ő soha ne rendeljen cserepek, vagy bármi mást, amit daruval raknak le ahova óhajtja.. mert ott ugyanúgy meg fog állni a kocsi elárulom... :D”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hattyúfiókák születnek Adyvárosban - fotók

"Hamarosan kishattyúk születnek az adyvárosi 3.tavon" - írta Olvasónk.

Tovább olvasom