Kisalföld logö

2017. 03. 01. szerda - Albin 3°C | 12°C Még több cikk.

Rockkoncert Városi Kollégium mikuláscsomagjában

Mosonmagyaróvár - A mosonmagyaróvári Városi Kollégium diákjai is mindig nagy izgalommal várják a Mikulást. Idén a Hunyadi Iskola Mikulása látogatott el a kollégistákhoz.
A hosszú utazástól elfáradt nagyapónak a gyerekek vidám jeleneteket mutattak be a kínai, a hawaii mikulásszokásokról. A bemutató után került sor az ajándékcsomagok átvételére egyenként, külön kiszólítva mindenkit. A gyerekek örültek az édességnek, a gyümölcsnek, a rágcsálnivalónak.


Az este azonban még tartogatott meglepetést a fiatalságnak. Az ebédlő pillanatok alatt átrendeződött. Hangfalak, lámpák, kábelek sokasága jelezte, hogy valami nagy dolog fog történni. A hangszerek láttán, már mindenki sejtette, hogy egy igazi rock koncert lesz a Városi Kollégiumban. A nevelőtestület meglepetés ajándéka, a FATEROCK EGYÜTTES készülődött az esti előadására.Nyolc órakor felgyúltak a fények, megszólalt a zene, kezdődött a koncert. Az ismert és híres zeneszámokra rövid időn belül táncra perdültek a fiúk és a lányok. Hamarosan együtt énekeltek a zenekarral. A két óra szinte elrepült. Az együttes többszöri rájátszás után tudta csak befejezni a koncertet.


A sok tánctól és énekléstől elfáradt fiatalok még segítettek a zenekarnak az elpakolásban és az ebédlőt is visszarendezték. Már elmúlt tizenegy óra mire minden újra lecsendesedett. De magunkban még sokáig dúdoljuk a dalokat.

A koncerten készült képek megtekinthetők a kollégium honlapján: www.varosikollegium-movar.egalnet.hu és a www.duoinfomovar.hu weboldalon.

Köszönjük a szervezőknek ezt a sikeres rendezvényt!

Simon Zsuzsanna
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dr. Papp Lajos előadása Szanyban

Szanyban, délután három órakor, vidékről és Szanyból érkeztek a zsúfolásig megtelt Dózsa György… Tovább olvasom