Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Mária Rádió gyalogos zarándoklat

A Mária Rádió gyalogos zarándoklata már Pápa környékén haladmNagytevelre érkezett a Mária Rádió gyalogos zarándoklata,amely Celldömölkre tart a Mária úton, Nagyboldogasszony ünnepére.
A Mária Rádió gyalogos zarándoklata a budapesti Szent Anna Kápolnától 22 fővel indult első alkalommal augusztus 7-én, amely Celldömölkig megy,és útközben is új hívek csatlakoznak a Mária-úton keresztül. A zarándokok napi 25-30 kilométert tesznek meg, s közben egymást segítik, imádkoznak és énekelnek. A Mária-út egész Közép-Európában haladó zarándokút, Mariazell és Csíksomlyó, valamint Częstochowa és Medzsugorje között. A Mária-út hasonlít a spanyolországi El-Caminohoz, mivel ugyanazokra a szellemi, hitbeli és lelkiségi alapokra épül.
Augusztus 12.-én Bakonybél után, Nagytevelre érkezett a Mária Rádió gyalogos zarándoklata. Pápától 10km-re fekvő községben,nagy várakozással,és szeretettel várták a pápai és helyi hívek a falu közepén, a zarándokcsoportot,akik Mária énekkel érkeztek meg. A helyiekkel közösen haladt a menet a templomhoz,ahol Holczinger Koppány Péter diakónus köszöntötte a messziről érkezetteket.A templomban a Mária Rádió elnöke, dr. Szabó Tamás szólt a hívekhez. A rádió vezetője szerint,a magyarok „elkezdtek ez ég fele nézni".A Mária Rádió egy csoda,melynek 800 önkéntese van. Szeretnék,hogy a rádió stabil,erős,és mindenhol hallható legyen. Szorgalmazza, hogy Hazánk népének gondolkodása megváltozzon, Magyarország újra keresztény legyen,csak akkor van jövője! Minden problémára,keresztény megoldás van. Példaként a népességfogyást említette a Mária Rádió vezetője.
Az egész zarándoklat tanúságtevés is egyben.

Olvasóink írták

  • 1. gyugyu1 2012. augusztus 24. 18:10
    „Le a kalappal ezelőtt a HAT (6) zarándok előtt ! Szép tömeg !!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

12 kilós pontyos fogott olvasónk - fotók

Olvasónknak egy 12 kilogrammos ponty akadt a horgára. Tovább olvasom