Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Fotók: BMW-vel ezt is megteheted? - A belvárosban bénította meg a forgalmat

A győri virágpiacnál egy szabálytalanul parkoló BMW bénította meg a buszforgalmat.
"Vasárnap este 6 óra körül fotóztam a következőt: a győri virágpiacnál egy szabálytalanul parkoló BMW bénította meg a buszforgalmat" - írja tudósítónk.
Olvasóink írták

62 hozzászólás
 • 62. animos 2011. december 13. 10:21
  „Úgy látszik a parkolás, illetve, hol parkoljak?
  Sokaknak egyáltalán nem gond!
  Győrszemerén a 83 as útról, se a (Pedro pékség) Posta út, se a Coop áruház előtti térre nem szabad behajtani, 20 t. Meghaladó járművel.
  Ennek ellenére folyamatosan behajtanak a kamionok, nem egyszer elállva a buszok útját is.
  Nem törődve a buszmegálló tábla ottlétével sem.
  Intézkedő rendőrt viszont még soha nem láttam, annak ellenére, hogy Tét, Győr irányokban folyamatosan közlekednek.
  Jó lenne, ha ezen a szakaszon, erre a jelenségre figyelnének?
  Köszönettel, egy helyi lakos!”
 • 61. dundi08 2011. december 12. 22:40
  „53 gonzo
  Nem írom le még egyszer a véleményemet mert neked felesleges. Totál nem érted mit akarok írni. Legyen ahogy gondolod. Mások megértették mit írtam, és mivel többen vannak akik megértették nem foglalkoznék azzal az egy emberrel aki nem fogja fel. Kérdezd meg tőlük ha nem tudod összerakni a képet! Erről én már nem tehetek. Minden jót!”
 • 60. AntiFricc 2011. december 12. 20:55
  „46 isti
  Megbocsátok a tévedésedért.
  Aki ért hozzá, tudja, hogy nem ez a világ egyik legjobb autója.
  Akinek van esze, nem ilyet vesz.”
 • 59. pappe 2011. december 12. 18:53
  „59-hez: Végül is hogyan oldódott meg az ügy? 6 rendőr odament és akkor már hirtelen elfértek a buszok? Vagy előkerült a sofőr? Vagy elvitették a BMW-t? Nos?”
 • 58. mérpontén 2011. december 12. 18:39
  „Mikor mi arra jártunk ,már volt ott vagy 6 rendőr is csak nem értettük h mi történt mert akkor már elindultak a buszok.DE ott voltak a rend őrei!!!!!”
 • 57. pancser 2011. december 12. 17:40
  „A kivagyiság a felsőfok a BMW az izomagyúaknál. A rendőrség a dolgot a közterület felügyelőkre bízza. Én nem merném megbüntetni a helyükben. Gyalogrendőrt az utcákra, felhatalmazva őket arra, hogy minden szabálytalanságért lépjenek fel amit látnak, úgy ahogy a filmekben!”
 • 56. fafa1992 2011. december 12. 14:28
  „bugyortudor:
  Most már értem, de az az igazság, hogy sajnos Te értetted nagyon félre. Történt ugyanis, hogy az 5. hozzászóló leszúrt, hogy fotózgatás helyett miért nem hívom a köztereseket (mondjuk ez is egy külön téma, hogy vasárnap este 6-kor köztereseket...), és neki válaszoltam (nem kevés iróniával fűszerezve), hogy a munkájukban akadályozott sorőrök biztos nem telefonáltak már, hanem csak a sült galambot várták. Ezzel arra próbáltam utalni, hogy valószínűleg már rég telefonáltak, és már csak a szerveket várták. :)
  Sajnálom, hogy félreértetted, nem akartam a sofőröket kritizálni, pont ellenkezőleg.
  De jó, hogy ezt tisztáztuk. :)”
 • 55. bugyortudor 2011. december 12. 14:12
  „Valamit félre értettél. Az első hozzászólásodban mondhatni megvádoltad a buszsofőröket azzal, hogy csak ott ácsorogtak és nem tettek semmit, hanem kedélyesen beszélgettek egymással, holott gőzöd sem volt róla, hogy esetleg hívták-e már a rendőrséget, vagy a vezénylőket, vagy nem. Én erre céloztam, semmi másra.
  Nekem írtad, amit írtál, viszont a 45-ösben dundinak írtad, hogy "Azzal az állításoddal sem értek egyet, hogy spicli lennék, mert akkor nem ide küldtem volna a fotót, hanem a rendőrséget hívtam volna (amit a buszsofőrök nyilván megtettek már)." Erre írtam, hogy azért egy zárójeles félmondatban elismerted, hogy a vádjaid a sofőröket illetően abszolóút megalapozatlanok voltak. Én senkit nem sértegettem, egyszerűen csak megkérdeztem, hogy vajon biztos információid voltak-e arról, hogy a sofőrök nyugodtan "ültek a babérjaikon", vagy esetleg odamentél hozzájuk megkérdezni.
  A sofőrök sajnos eléggé a középpontban vannak mindig, ezért ők nem engedhetik meg maguknak, hogy csak úgy annyit késsenek, ezért valószínűleg ők már hívták a vezénylőket vagy a rendőrséget, mire Te odaértél. Az autóhoz pedig nem nyúlhattak volna semmiképp, mert még meg is büntetik őket, mint ahogy ha Te mész oda törött karral és odébb teszed az autót, akkor Téged is megbüntetnek.
  Engem csak az zavart, hogy egy ilyen szituációban is odakerült egy pejoratív, igazságtalan megjegyzés a sofőrökkel kapcsolatban.
  B.”
 • 54. lzsuzsanna 2011. december 12. 14:09
  „Az "ilyen" gazdagoknak mindent lehet! Védettek”
 • 53. fafa1992 2011. december 12. 12:13
  „48. bugyortudor
  Mit írtam ahelyett, amit hallani/olvasni szerettél volna? Hát a véleményemet. Ugyanis szerintem egyáltalán nincs igazad. Ha látom, hogy valakinek segítségre van szüksége, ahhoz odamegyek, és segítek. Itt egyértelmű volt, hogy nincs szükségük segítségre. (értsd ezalatt, hogy nem rohangáltak kétségbeesetten telefont keresgélve, hanem nyugodtan álltak). És az én egyszerű gondolkodásmódom alapján ha nekem valami útban van, akkor teszek ellene valamit, ha meg nem, akkor így jártam. Vagy mit kellett volna tennem? A törött kezemmel megemelni a kocsit, és arrébb dobni?
  Arra pedig sehol nem utaltam, hogy valóban odamentem hozzájuk, így az 50. hozzászólásodat nem igazán értem.

  52. Tündenéne
  Arra jártam, lefotóztam, továbbmentem. :)
  És például a Klastrom szállónál már elég sokan várakoztak a buszmegállóban, ezért küldtem be a fotókat, hogy ők utána tudjanak nézni, hogy miért is vártak annyit. Semmi más célom nem volt. Tudom, hogy ez a várakozók helyzetén nem javított, és nem is rontott, de én személy szerint hasonló helyzetben szeretek tudni róla, hogy miért is késtem, kinek/minek köszönhetően. :)”
 • 52. gonzo 2011. december 12. 12:08
  „44.dundi08,"ügyesen"(annyira azért mégsem:) kiemeled a hozzászólásomból azt a részt amivel szerinted megmagyarázható az elméleted.De szerencsére itt nem törlődnek a hozzászólások így visszaolvashatsz újra:nem csak a fotó küldését hanem a Rendőrség felhívását is javasolom ilyen esetben.Ugyanis az ő dolguk az intézkedés,nem a miénk.A mi dolgunk a figyelemfelkeltés,amit te annyira bírálsz.
  Még annyi:korábbi hozzászólásodban azt ecseteled,hogy te aztán nem szólsz ilyenkor"foglalkozzon mindenki a maga dolgával",most meg azt bírálod aki "nem mer eléállni egy ilyennek"
  Döntsd már el végre,mi a véleményed erről a helyzetről,mert ezzel a véleménycsapongással teljeseniteltelenné válsz....
  Megismételném:véleményem szerint mindenki végzi a dolgát,ahogy kérted:Hívjuk a rendőrt és figyelmet keltünk,a rendőr meg büntet,a lopósautó meg viszi a BMW-t ha kell.”
 • 51. Tündenéne 2011. december 12. 11:47
  „45. fafa1992 2011.12.12. 10:25

  Ide is szól az előzőm :)”
 • 50. Tündenéne 2011. december 12. 11:40
  „34. dundi08 2011.12.12. 08:26

  Nem is azért mondtam :)
  De most már tényleg kíváncsi lennék, hogy történt-e bármi az ügyben, mert hajmeresztő ez a szitu :D”
 • 49. bugyortudor 2011. december 12. 11:29
  „fafa1992
  Azért valamennyire örülök, hogy egy fél zárójeles mondatban igazoltál engem :-))) (45)
  B.”
 • 48. kurbli 2011. december 12. 11:26
  „Hétköznap viszonylag hamar előkerül a lopós autó (bár elég 5 perc, és be is dugul a város) de vasárnap?
  Nem tudom, de elképzelhetőnek tartom, hogy akkor csak ügyelet van, az autó telephelye pl. Kismegyeren van, a vezetője pl. Bácsán lakik, telefon, beül az autójába, irány Kismegyer, onnét a lopóssal a belvárosba, szerintem 1 óra.
  Addig nincs más, mint max a rendőrség büntet, de az akadály ott marad.
  Csak hangosan gondolkodtam, nem tudom így van-e? Tény, hogy csak hétköznap szoktam látni a lopóst, (közterület felügyelőt is) pedig lenne fuvar bőven hétvégén is.”
 • 47. bugyortudor 2011. december 12. 11:26
  „fafa1992
  Én csak annyit vártam volna tőled, hogy azt írod, igen, bocsi, igazad van, lehet, hogy a sofőrök hivatalból intézkedtek már, mire én észrevettem az esetet. Ehelyett mit írtál?....
  Én csak azzal nem vagyok kibékülve, amikor valaki vádaskodik anélkül, hogy utána járna a dolognak, és ne írd nekem, hogy mert más is azt tette veled kapcsolatban, mert az nem én voltam!!!!!
  B.”
 • 46. kurbli 2011. december 12. 11:07
  „Nem az a lényeg, milyen kocsi volt, nem magától állt oda! Aki vezette!
  Csinált ott már dugót dacia is.”
 • 45. isti-58 2011. december 12. 10:58
  „42. AntiFricc
  bocs de szerintem a bömcsi a világ egyik legjobb autoja,nem kéne leszolni,
  gondolom te még autoba nem ültél,csak amit annak becéznek.”
 • 44. fafa1992 2011. december 12. 10:25
  „22. dundi08:
  18. hsz-edben kikiáltottál "fényképezős ráérős embernek", holott a három állítás közül csak az ember része igaz rám. Azt próbáltam elmagyarázni, hogy nem feltétlenül kell időmilliomosnak lenni, hogy fotózzak 2-t...
  Azzal az állításoddal sem értek egyet, hogy spicli lennék, mert akkor nem ide küldtem volna a fotót, hanem a rendőrséget hívtam volna (amit a buszsofőrök nyilván megtettek már). A célom az volt, amit már sokan leírtak (köztük én is), hogy tájékoztassam azokat az embereket, akik emiatt késtek. Gondoltam ennek van hírértéke, mert nem egy két helyet foglaló kocsiról van szó, ami az égvilágon senkit nem akadályoztat...
  De amúgy ha nem tetszik ez a "fényképezgetős - videózgatós" történet, akkor nem tudom, miért nézel tv-t / olvasol újságot, hiszen alapvetően az egész híradás erről szól :)

  30. Tündenéne:
  Köszönöm, én is így gondoltam :)

  31. pappe
  Nem álltam meg bámészkodni, így én sajnos nem tudom, mi lett a történet vége.

  34. dundi08
  Na végre megvagyunk :D”
 • 43. dundi08 2011. december 12. 10:13
  „39. gonzo
  Azzal pont meg van oldva a probléma hogy lefényképezzük és beküldjük az ilyen eseteket. Ahogy írtad is: a sofőr elé állni nem mer senki. Érdekes módon itt viszont mindenki ki meri nyitni a száját! Ez aztán a probléma megoldás.

  40 pedro
  A te gondolkodásod biztosan viszi előre a társadalmat...”
62 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félmeztelen Mikulások Győr belvárosában - fotók

Budapest és Békéscsaba után vasárnap, első alkalommal Győrben is megrendezték a Mikuláskocogást. Tovább olvasom