Kisalföld logö

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 17°C | 30°C Még több cikk.

Tippmester: ezer megoldás felett

Tippjáték - Több mint ezren küldték el megfejtéseiket a Kisalföld és a Győri ETO FC közös játékának első fordulójában. Nem volt telitalálatos szelvény.
A múlt héten jelent meg lapunkban a Tippmester második sorozatának első tippszelvénye. Több mint ezer megoldás érkezett szerkesztőségünkbe, ami azt jelenti, semmit sem veszített népszerűségéből a játék.

Teljesen hibátlan szelvényt sajnos nem találtunk, öten csupán egyetlen esemény végkimenetelét hibázták el. Közülük sorsoltuk ki az első hét három nyertesét.

A szerencse ezúttal a győri Czöndör Gábornak kedvezett. Az árufuvarozási szakelőadóként dolgozó 49 éves nyertesünk törzsjátékosunk, hiszen az első sorozat állandó résztvevője volt.

„Régebben futballoztam, aztán egy sérülés miatt abba kellett hagynom a játékot. Édesapám a hetvenes években az ETO társadalmi elnöke volt, innen a sport iránti rajongásom. Szinte minden győri sporteseményen ott vagyok, főleg az ETO FC, a Gyirmót és a DAC mérkőzéseire járok. Sajnos az előző játékban nem nyertem, úgyhogy rám fért már a szerencse, s bízom benne, hogy a játék végén is örülhetek" – mondta az első hét nyertese, aki egy focilabdával lett gazdagabb.

Az első héten a győri Tóth Bálint lett a második, míg a pannonhalmi Akaró Ferenc a harmadik. Nyereményeiket postán küldjük el.

A Tippmester 1. heti helyes tippsora: X, 2, 1, 2, X, 1, 1, 1, 1, 2, 2, 1, 1, plusz 2.

Sokan érdeklődtek, ezért újból leírjuk: a tippszelvényt a hagyományos totó szisztémája szerint (1, X, 2) kell kitölteni és egy eseményre csak egy tipp írható be. Kizárólag a Kisalföldből kivágott, szabályosan kitöltött (olvashatóan, tintával) és a szerkesztőség címére időben – minden adott hét péntek éjfélig postára adott – beérkezett szelvények vesznek részt a játékban. Személyesen az Újlak utcai szerkesztőségünkben péntekenként 16 óráig lehet leadni a megoldásokat. Egy játékos fordulónként csak egy tippszelvényt küldhet be, ugyanis a tippek a játék végéig összeadódnak. Gond adódhat abból, ha egy családból (például apa és fia) azonos névvel tippelnek. Kérjük, az idősebb vagy ifjabb szóval jelezzék, hogy kiről van szó.

A tippjáték győztese ezúttal is az lesz, aki a játék időtartama alatt a legtöbb találatot éri el. Ezért érdemes folyamatosan játszani, hiszen a részvételek száma növeli a nyerés esélyét is. Amennyiben többen azonos találatot számlálnak a játék végén, a díjakat sorsolással döntjük el.

Az eredmények a következő címen tekinthetők meg: http://www.kisalfold.hu/index.php?id=1000386
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mihályi hölgyé a DVD-író

Még az ünnepek előtt megtartottuk Tippmester játékunk december havi tárgynyeremény-sorsolását, Tovább olvasom