Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

A Tippmester 1. heti nyertesei

Baracskainé Farkas Renáta lett a Kisalföld, a győri Rába Quelle Fürdő és a Győri ETO FC közös játékának első heti nyertese.
Baracskainé Farkas Renáta
Telitalálatot ugyan egyetlen olvasónk sem ért el, viszont ketten csaknem hibátlan szelvényt küldtek be játékunk első fordulójában. A harmadik nyertesünk tizenkét találatot ért el. Több mint ezer olvasónk küldött be tippszelvényt a Kisalföld, a győri Rába Quelle Fürdő és a Győri ETO FC tippjátékának első fordulójában. Közülük a legtöbb találatot elért három lett a heti nyertesünk.

FUTBALLISTA FÉRJE SEGÍTETT

A börcsi Baracskainé Farkas Renátát nem érte meglepetésként hívásunk, mivel már ellenőrizte a szelvényét, tudta, hogy jó eredményt ért el. „Olivérrel, futballista férjemmel együtt töltöttük ki az első szelvényt, s bevallom, javarészt az ő tanácsait fogadtam meg, amikor egyest, kettest vagy éppen ikszet írtam a papírra – mondta a 27 éves, adminisztrátorként dolgozó nyertesünk.

– Érdekesség, hogy az ő szelvényén nem lett annyi találat, mint azon, amelyiket közösen töltöttünk ki. Úgy látszik, nem elég csak a hozzáértés, szerencse is kell." Fortuna pedig nem csak a tippelésnél segített, a két tizenhármas találatot elért nyertes közül Baracskaiéknak kedvezett a sorsolás. „Titkon bíztam benne, hogy ennyi találattal ott lehetünk a nyertesek közt, bár amikor azt olvastam, hogy nagyon sokan küldtek be megfejtést, már nem hittem, hogy nekünk lesz szerencsénk. Azt gondoltam, jóval többen érnek el ennyi találatot." Ahogy arról többször is írtunk, díjazzuk heti nyerteseinket, majd havonta valamennyi résztvevő között sorsolunk ki ajándékokat, a játék végén pedig a győztes külföldi utazást nyer. „Természetesen örülünk a mostani nyereménylabdának, de bevallom, főleg a főnyeremény miatt játszunk, szeretnénk megnyerni a kétszemélyes utazást, igaz, addigra már nemcsak ketten, hanem mivel babát várunk, már hárman leszünk."

JÓ A JÁTÉK, SZERENCSÉM VOLT

Bolla Róbert
A győr-ménfőcsanaki Bolláék - nál a feleség vette fel a telefont és meglepetéssel értesült férje szerencséjéről. Bolla Róbertet viszont már nem érte váratlanul a hívásunk. „Régebben gyakran totóztam – mondta a 37 éves, karbantartóként dolgozó olvasónk. – Ezért is örültem, amikor a Kisalföldben felfedeztem a játékot. El is határoztam, hogy kitöltöm és beküldöm a szelvényt. A szerencse is kellett, hogy a sok döntetlent eltaláljam." Bolla Róbert csupán egyetlen mérkőzés végkimenetelét jósolta meg rosszul. „Az Integrál-DAC sikerét vártam, s ahogy azt az újságban olvastam, majdnem bejött a tippem, mivel már négy-egyre is vezettek a győriek. Végül kiegyenlített az ellenfél, így ez az egy hibám lett." Bolláék fürdőbelépőket nyertek, de természetesen „harcba szállnak" a főnyereményért is. „Ezúttal szerencsém volt, legközelebb már valószínű, nem érek el ennyi találatot. Nagyon jó a játék, további résztvevője maradok."

FIÁVAL JÁTSZOTT EGYÜTT

Horváth Máté édesapjával
A hatéves győri Horváth Máté édesapjával játszott együtt és ért el tizenkét találatot. „Két szelvényt küldtünk be, az egyikre azokat az eredményeket írtuk, amelyeket az eszünk diktált, a másikra viszont meglepetéseket tettünk. Utóbbi jött be" – árulta el taktikájukat a 38 éves Horváth Vilmos. „A fürdőben mint anyagbeszerző és gondnok dolgozom, így természetes, hogy hallottam a Tippmesterről, s mivel amúgy is gyakran játszom, nem is volt kérdés, hogy ezt is kipróbálom." Horváthéknál a családfő szoros barátságban áll a labdarúgással. „Amióta az eszemet tudom, futballozom, sok alacsonyabb osztályú csapatban megfordultam, jelenleg Győrsövényházon játszom. Egyértelmű, hogy folytatjuk a tippelést, s minden héten be fogjuk küldeni a szelvényt, mert nem akarunk egyetlen alkalmat sem elmulasztani, s mivel a játék végén is nyerni akarunk, minden pont számít."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Priskin Rooneyék ellen

A volt gyõri Priskin Tamás hazai közönség elõtt is… Tovább olvasom