Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Zséda hisz a fiatal tehetségekben

Minden eddigit felülmúló, globális online tehetségkutató verseny indult december 1-én Avon Voices néven, amely a legtehetségesebb női énekeseket keresi világszerte.

Zséda is kíváncsian várja, Magyarországról milyen nevezések kerülnek a nemzetközi zsűri elé. Hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője szerint az igazi tehetség megtalálja az útját, ám a siker senkinek sem garantált.

Az Avon Voices nem mindennapi feladatra vállalkozott: a világ minden pontjáról beérkező nevezések nyomán próbálják megtalálni a legtehetségesebb női énekeseket egy nemzetközi zsűri segítségével.

„Mindig az első lépést megtenni a legnehezebb. Összeszedni minden bátorságunkat, akarásunkat és hitünket, hogy lépjünk egyet a semmibe, csak azért, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Igaz ez mindenre az életben, de különösen így van a színpad esetében. Nem hiszek az eltékozolt tehetségekben! Akinek ez a sorsa, ez az útja, az igenis képes arra a bizonyos első lépésre. Tudja, ha itt az idő." – mondta Zséda, aki arra biztatja hazánk szép hangú lányait, jelentkezzenek a globális megmérettetésre.„Emlékszem rá, hogy én már kislányként sem tudtam semmi mást elképzelni, csak azt, hogy egyszer majd a színpadon fogok állni. Aki rászánja magát arra az első, mindent eldöntő lépésre, annak persze azt is tudnia kell, hogy a siker senkinek nincs garantálva. Még nekem sem. Minden új lemez, minden új dal egy újabb újrakezdés, egy újabb lépés az ismeretlenbe, és ilyenkor nincs más mellettünk, csak a hitünk és az akaratunk. Az a törhetetlen vágy, hogy megmutassuk, hogy elmondjuk, elénekeljük mindazt, ami bennünk van. Az Avon Voices pedig erre egy kitűnő lehetőség." – tette hozzá az énekesnő.A nevezéshez nem kell mást tenni, csak az avonvoices.com oldalon kiválasztott dalt elénekelni és az ezt rögzített videót feltölteni február 13-ig a verseny honlapjára. Mutasd meg te is a világnak a hangodat!


Olvasóink írták

  • 1. pozdorja 2010. december 08. 17:09
    „Jó kis ruci. Teccik. XD”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mozijegyet nyertek a ˝Zimmer Feri 2˝ című filmre!

Mozijegyet nyertek a "Zimmer Feri 2" című film közönségtalálkozójára.

Tovább olvasom