Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

VV5: Csaba gitározik, verset ír, és a villa 14. lakója lett

A Fantasztikusan Jó Testű Csaba kapta a legtöbb szavazatot. Az idióta eposzi jelzőknek vége, teljes a villa létszáma.

22:42 - Lilu sejtelmes, holnap este olyan bejelentést tesz, ami alapjaiban változtatja meg a játékot. Lehet találgatni, mi lesz a bejelentés. Vajon újabb játékost küldenek be? Vagy a csapat felét már holnap hazaküldik? Majd kiderül!

22:35 - A villa tizennegyedik lakója Csaba, ezúttal sem fordult meg a sorrend, akárcsak az eddigi 13 beszavazás idején. A másik két srác gratulál, így kell ezt. Csaba szerint a másik két srác annyira jól mutat a barátnőjével, hogy neki kellett bemenni a villába.


22:34 - Gongszó, dráma...

22:31 - A villalakók jönnek. Gergő, Seherezádé, Veronika, Dya, Cristofel és Vera Renátót, Fecó, Kinga, Attila, Annamária, Melinda és Bandi Csabát, Péter pedig Petit várja a villába.

22:29 - 20 másodperces kortesbeszédek jönnek. Renátó győztesként szokott kikerülni a versenyhelyzetekből, reméli, ez is ilyen lesz. Peti nyitott, őszinte, vagány srác, aki nem mellékszereplőnek akar a villába menni. Csaba verset írt a beszavazásra. Ez egy állat!

22:26 - Csaba 23 éves, egyetemista. Rendetlennek tartja magát, már ami a szobáját illeti, de maga körül más területeken szereti a rendet. Egyszerre két szakot végez az egyetemen. Csaba rendszeresen kondizik és gitározik, barátnője (ennek ellenére) nincs.

22:20 - Peti győri, szeret biciklizni, napozni és meccset nézni a nevelőapjával. Autóját naponta tisztogatja, ez a mániája. Barátnőjével, Roxival 8 hónapja vannak együtt. A villában nem tudja úgysem elcsábítani senkit, mert ő Roxit szereti. A villában valószínűleg rendmániás lenne.

22:19 - Íme az állás:22:12 - Szünet jön, addig lehet izgulni, hogy a három fiú közül ki áll az élen.

22:08 - Renátó 22 éves, főiskolás. Szeret jól kinézni, fontos számára a család, az öccse a legjobb barátja. Együtt vizipipázik a család. Érdekes kép. Barátnője Zsófi, akivel 9 hónapja van együtt. Ha a villába költözik, a kapcsolata kibírja a villaléltet Renátó szerint. "Egy ilyen srácra szükség van a villában" - mondja.

22:06 - Kapcsolás a villába: most a csajok indulnak be nagyon az érkezők hírére.

22:04 - A Csábító Pillantású Renátó, a Vakító Mosolyú Peti, és a Fantasztikusan Jó Testű Csaba is megérkezett a stúdióba. Reméljük, az idióta eposzi jelzőknek vége.

Olvasóink írták

 • 6. Lyna80 2011. szeptember 28. 15:13
  „Én a Csabát be sem engedtem volna a beszavazó show-ba ebben a kategóriában! <moderálva>
  Peti és Renátó sokkal jobban néznek ki, viszont a Peti bemutatkozója elég vacak volt... ahogy beszélt..... na meg amiről.... (sokat nézegetem magam a tükörben, stb... nagyon gáááááááz)!”
 • 5. bn 2011. szeptember 28. 14:14
  „# Te tényleg azt hitted, hogy az kerül be, az nyer, akit a nézők akarnak? Isten hozott a tényleges Való világban.
  ez és az összes többi "valóságshow" egy komoly forgatókönyv köré épült, terv szerint haladó, rendezett műsor. Egy percig se hidd azt, hogy a nép akarata érvényesül... A bekerültek 80% valamilyen kapcsolatba hozható az rtl-klubbal.”
 • 4. ninaanna 2011. szeptember 28. 13:58
  „A két helyes pasi Peti és Renáto kapott együtt annyi szavazatot mint a trehány és nem joképü Csaba. Hogy is van ez? Melyik kategoria volt ez? Nagyot csalodtam ebben a müsörban, befejeztem a Valo Világot nézni örökre.”
 • 3. Digger07 2011. szeptember 28. 13:06
  „:)”
 • 2. accelerator 2011. szeptember 28. 11:54
  „Szelektív hulladék gyűjtés!”
 • 1. Digger07 2011. szeptember 28. 09:07
  „Tegnap is kiderült hogy a műsorban csak az igénytelenek, furák, zakkantak és üres fejűek tudnak érvényesülni a műsor készítői szerint csak ők tudnak show-t csinálni. Ezért csak nézzék ezt a műsort a szellemileg fogyatékosak, mert én nem fogom az biztos!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV5 09.27: távpszichológus érkezett a villába

Annamária testmasszázst kapott Attilától, Melinda meg szerelmet vallott Fecónak. És jött az érzelmes… Tovább olvasom