Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

Vágvölgyi Lilian búcsúzik a Jóban Rosszban-tól

Vágvölgyi Lilian két év után távozik a Jóban Rosszban-ból.
A sorozat Bodolai Orsija – ahogy korábban Puskás Peti is – maga kérte, hogy a stáb nélküle forgassa a TV2 sikersorozatának legújabb epizódjait. A Lilian által megformált Bodolai lány karaktere nem távozik, Orsi karakterét Braghini Rozina kelti életre májustól.

Braghini Rozina
Braghini Rozina


Két éve nagy hangú, szeretetteljes, vidám család érkezett Csillagkútra. Bodolaiék pár hét alatt belopták magukat a közönség szívébe, azóta pedig számos vicces pillanatot köszönhetnek a nézők Böbének, Bandinak, Orsinak és Szabinak.A Jóban Rosszban-ban mindig történik valami, a Bodolai család is egy időre búcsút mondott a vidámságnak. A sorozatbeli óriási családi tragédia, a drámai jelenetek forgatása a színészeket is megviselte. Ráadásul az Orsit alakító Vágvölgyi Lili is búcsúzik a sorozattól.„Mindegyikünket megviselt lelkileg a sorozatban forgatott történetet, hogy a tragédia hatására a családunk egyik percről a másikra darabokra hullik. Ráadásul a dupla epizódok forgatása miatt nagyon kevés időm jutott az életem egyéb területeire. Tovább szeretnék tanulni, így arra kértem a sorozat készítőit, hogy nélkülem folytatódjon a Bodolai család története. A legnagyobb álmom, hogy egyszer költőként ismerjenek el, de érdekel a rendezés, a dramaturgia és a divat is. Az biztos, hogy nem színészként szeretnék karriert építeni." – árulta el szűkszavúan Vágvölgyi Lilian.A Jóban Rosszban Bodolai Orsiját ezentúl Braghini Rozina kelti életre, akit a nézők május végétől láthatnak majd a TV2 siker sorozatában.

„Szerencsére nem vagyok egy izgulós típus, így már az első napon nagyon élvezem a forgatást. Az rögtön érződött Katinkáékon, hogy nagyon összeszokott „családként" működnek, egymás minden rezdülését értik. Mindenki nagyon kedvesen fogadott és remélem, hogy minél hamarabb sikerül beilleszkednem a csapatba!" – árulta el a mindössze 17 éves lány, aki nyolc éve Földessy Margithoz jár színészetet tanulni. – „A játék a mindenem, mindig ezzel szeretnék foglalkozni. Furcsa, mert a családomban senki sincs, akinek bármi köze is lenne a színészethez, a színházhoz. Én azonban már gyerekként éreztem, hogy ez tesz boldoggá." – tette hozzá Rozina.

Olvasóink írták

 • 2. Barbara1978 2011. április 21. 21:41
  „Ez most hogy jön ide? A cikknek mi köze van a húsvéti sonkához???”
 • 1. kovacsne24 2011. április 20. 18:30
  „Én a PÁPAI húsboltban vásároltam meg ünnepre a sonkát, sok rosszat írtak a z árúházakban árult sonkákról, beinjekciózzák, füstöltaromával illatosítják, ezek szerint ez nem igaz.
  sajnálom, igaz, hogy nagyon szép árút kaptam, de drágább.
  kellemes ünnepeket
  kné24”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Engedélyezték az első kannabisztartalmú gyógyszert Csehországban

Bejegyezte az első kannabisztartalmú gyógyszert a cseh gyógyszerügyi hatóság, a SUKL. Tovább olvasom