Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Új felállás a TV2-nél

Az internet csoport összevonásra kerül a TV2 text csoporttal.
A TV2 hatékonyabb működésének érdekében tett szervezeti változtatások újabb szakaszaként szeptembertől két különálló igazgatóságban működik az értékesítési és az üzletfejlesztési részleg: Steve Varcoe az Értékesítési Igazgatóságért, Megyeri András pedig az újonnan alakult Üzletfejlesztési Igazgatóságért felel.

Az Értékesítési Igazgatóság megújult felépítésben, de továbbra is Steve Varcoe irányításával folytatja munkáját. Csikesz Erika, értékesítési osztályvezetőként irányítja a szpot sales és a traffic csoport munkáját. Erika csoportvezetői pozícióját Zájer Attila tölti be, aki korábban értékesítési menedzserként dolgozott.

Az Értékesítési Igazgatóság másik részlegének, az Ügyfélkapcsolati Osztálynak a munkáját Árkos Bence, ügyfélkapcsolati osztályvezető irányítja, és felel a cégcsoport szponzorációs bevételeiért.

Megyeri András mostantól az Üzletfejlesztési Igazgatóságot vezeti csapatával, ami az alternatív bevételekért, részleteiben az üzletfejlesztési teendőkért, továbbá a terjesztési feladatokért felel. Az igazgatóság csapatát szeptember 1-jétől Zsibrita János, kábel portfólióért felelős szakember erősíti, akinek feladatai között szerepel a csatornaportfolió bővítésének stratégiai döntés- előkészítése, menedzselése, a portfólióba tartozó csatornák kapcsán a különböző szakterületekre bedelegált feladatok horizontális koordinálása. János az IKO Media Group-tól érkezett a TV2-höz, ahol regionális csatornacsoport menedzserként felelt a csatornák regionális szakmai vezetésért.

A korábban Marketing és Kommunikációs Igazgatósághoz tartozó Internet csoport összevonásra kerül a TV2 Text csoporttal. Az integrált Digitális Média csoport irányítását Sipos Ákos látja el. A Digitális Média csoport szervezetileg Megyeri András alá kerül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Angolna csusszant a péniszébe

A kínai férfi növendék angolnákkal fürdött, hogy a halak lecsipkedjék az elhalt bőrréteget a testéről. Tovább olvasom