Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Új arculattal jelentkezik péntek estétől a Film+

A pénteki esti főműsoridős sávban debütál a két filmcsatorna egységes, új arculata.

A megújult, nemzetközi filmcsatornákkal is versenyképes új image mellett a Film+-on és Film+2-n továbbra is külföldi és hazai sikerfilmeket láthatnak majd a nézők.

A Film+ az IKO kábelcsoport legelső csatornájaként 2003-ban indult Magyarországon. Egy, a férfiakra koncentráló, kifejezetten vásárolt tartalmon alapuló csatorna, ami 2011 áprilisában az egész napot vizsgálva, a kereskedelmileg fontos korcsoport körében a harmadik legnézettebb adó volt Magyarországon. A Film+2 pedig a családi filmcsatorna, ami inkább a női közönségre fókuszál, így elsősorban vígjátékok, romantikus- és kalandfilmek alkotják a műsorstruktúra gerincét. A kábelpiacon számos csatornával jelen lévő cégcsoport folyamatosan elemzi és fejleszti a portfoliójába tartozó csatornákat, legyen szó programming fejlesztésről, lefedettség kiépítésről vagy akár az éppen aktuális arculati frissítésről.

„A Film+ és a Film+2 együttese teszi teljessé az IKO kábelcsoport filmcsatorna portfólióját és hogy ezt az egységet még egyértelműbbé tegyük nézőink számára, 2011. május 27-én, pénteken 21.05-től mindkét csatornán egyszerre vezetjük be az új, nemzetközi filmcsatornákkal is versenyképes képernyős arculatunkat. Így küllemében is egy modern és energikus csatorna-páros nyújt majd választási lehetőséget a férfias illetve nőies-családias tartalomra vágyó nézőknek." – mondta el a csatornák arculatváltásával kapcsolatosan Enyedi András, az IKO Kábeltévé ügyvezetője.

Az arculati váltást követően a programkínálat változatlan marad, vagyis a nyári szezonban is a sikerfilmeké lesz a főszerep mindkét csatornán. A Film+ továbbra is inkább a Hollywood-i kasszasikereknek ad otthont, a Film+2 pedig egy igazi hungarikummal készül a nyárra. Hétről-hétre olyan magyar filmek kerülnek majd a képernyőre, mint a Valami Amerika, az Állítsátok meg Terézanyut vagy a Kontroll.

Olvasóink írták

  • 2. drKotász 2011. május 29. 18:46
    „Valami Amerika, az Állítsátok meg Terézanyut:DDD
    Ezek aztán a hatalmas fiélmek:DD”
  • 1. miracle 2011. május 27. 13:56
    „Majd biztos a logo, meg az arculat miatt választok műsort, ja.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bartók Eszter és a Hangfestők koncertjén kitárul a világ a Millenárison

Szabadon élni, utazni, dolgozni vagy tanulni külföldön. Tovább olvasom