Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Sok fotót posztolt a babájáról, ijesztő levelet kapott

Az anyuka postaládájába durva levelet dobott néhány Facebook ismerőse. A küldemény írói alaposan kiosztották a nőt, amiért minden pillanatát megosztja a féléves kislányával.
A legtöbb anyuka szerelmes az újszülöttjébe, folyamatosan fotókat posztoln róla, történeteket oszt meg, ezekre azonban nem mindenki kíváncsi. Egy ausztrál anyuka durva levelet kapott, amiért ismerősei szerint túl sokat posztolt a most féléves babájáról - írja a Daily Mail.

Jade Ruthven kézzel címzett, nyomtatott levelet kapott a postaládájába dobva. Az írást nem szignózták a szerzői, csupán annyi derül ki, hogy több nő írta. Mindannyian Jade ismerősei Facebookon, és borzasztóan idegesíti őket az anyuka folyamatos posztolása.


"Többen úgy gondoljuk, hogy túlzásokba esel a temérdek poszttal Addisonról. Úgy tűnik, mintha csak ebből állna az életed" - kezdődik a levél.

"Ha új ruhát kap ne posztold, küldd el a fotót annak akitől kapta, ne mindenkinek mutogasd. Mászik a szőnyegen hat hónaposan? Kit érdekel?! Alig várjuk, hogy visszamenj dolgozni, akkor talán nem töltesz majd ennyi időt a Facebookon" - áll az írásban.

Jade azt mondja, a névtelen levél egy pofonnal ért fel számára.


"Remegtem a dühtől, sokkot kaptam és sírtam. Nem értem, ki lehet ilyen szívtelen és gyáva, hogy még a nevét sem képes odaírni. Nem tudom ki tehette. A férjem, Ryan is nagyon dühös volt, de végüls úgy döntöttünk, viccnek fogjuk fel az egészet" - mesélte Jade.

Az anyuka tovább posztolja a fotókat kislányáról, nem érdekli mások véleménye. Úgy gondolja, a történetnek van pozitív oldala is: rengetegen álltak ki mellette, és többet támogatják mint valaha.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Színes lampionokkal készülnek Buddha születésnapjára

Buddha közelgő, május 25-i születésnapja alkalmából a szöuli Csogje templomot már most teleaggatták… Tovább olvasom