Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 7°C | 10°C Még több cikk.

Preiner Anna lett 2013-ban a Lilla arca!

Lezárult a Kisalföld női magazinja, a Lilla több hete meghirdetett versenye, amelyben a magazin arcát kerestük. A győztes a fertőszéplaki Preiner Anna lett, aki a Facebookon és a zsűri szavazatai szerint is az első helyen végzett.

Az utolsó fordulóba, a döntőbe öt hölgy jutott: Annán kívül még Mosonyi Krisztina (Vág), Horváth Orsolya (Jánossomorja), Németh Annamária (Győr) és Szabó Kitti (Barbacs). Gratulálunk mindannyiuknak, a szavazásban részt vevőknek pedig köszönjük – a versenyzők nevében is – a voksaikat.

Többen kérdezték, hogy a Facebookon gyűjtött like-okon kívül kiknek a szavazatai döntöttek még a nyertes személyéről? Íme a zsűri tagjai, akik titkos szavazással adták le voksaikat, majd ezeket összegezve alakult ki a végeredmény.


A zsűri: Nyerges Csaba főszerkesztő, Fábián György mellékletszerkesztőség-vezető, Kozicz Veronika marketingvezető, Sudár Éva szerkesztő, Mészáros Mátyás fotóriporter, Heizer Imre (a Daisy Dessous üzletvezetője) és a Luisa Spagnoli Team (dr. Bebesi Erika és dr. Bebesi Zsuzsanna).

Eredményt tehát a Facebook és zsűri pontjai alapján hirdettünk, amely mindkét fórumon Anna győzelmét hozta. Gratulálunk!

A végső sorrend:
Preiner Anna: 42 pont
Szabó Kitti: 27 pont
Németh Annamária: 24 pont
Mosonyi Krisztina: 24 pont
Horváth Orsolya: 18 pont

Annával készült interjúnkat a január 29-i Kisalföldben jelenő Lilla magazinban olvashatják.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sokk! Erőszakkal tetováltatta pár éves fiát egy anya - videóval

Zokogó kisfiát fogja le az anyja, mialatt a gyereket tetoválják. Tovább olvasom