Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Pénzzel szerelték le a rablónak vélt részeg vevőt

Egy iowai vegyesboltban dolgozók azt hitték a boltba betérő férfiről, hogy ki akarja rabolni őket, úgyhogy hozzávágtak egy pénzeszacskót, hogy hagyja őket békén.
Az Egyesült Államok Waterloo városának egyik vegyesboltjára rájár a rúd. Az elmúlt néhány hónapban többször is kirabolták a boltot - írja az Ananova.com a Waterloo-Cedar Falls Courierre hivatkozva. A dolgozók a napokban újra megrémültek, amikor egy zavart férfi állított be a boltba, aki zsebredugott kézzel mászkált az üzletben. Az eladók megelőzendő a feltételezett fegyveres rablást fogtak egy aprópénzzel teli zacskót, a férfi kezébe nyomták, aki vállat volt és kisétált a vegyeskereskedésből. A pénzt a férfi nem vitte megával.

A rendőrök egy közeli utcában találtak rá a 32 éves férfire, ahogy könnyes szemmel ácsorog és összefüggéstelenül motyog.John Backmen százados elmondta, hogy augusztusban és szeptemberben is kirabolták már a boltot, a dolgozók azt hitték, most is egy rablás történik.

De az ember, aki zsebre dugott kézzel a korábbi rablásokról zagyvált az eladóknak, csupán részeg volt. Hiba volt rablási kísérlettel gyanúsítani őt - tette hozzá a százados.

Ha rablásért nem is, nyilvános részegségért és rendzavarásért letartóztatták a férfit. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titkok és tények

Hatalmas érdeklődés kíséri Nagy-Britanniában az anyakirálynéról napokban megjelent életrajzi… Tovább olvasom