Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Milliós perre számíthat Tatár Csilla

Csilla fizetése duplájáért igazolt a köztévéhez, azonban milliós pert kaphat a nyakába, ha A Dal háziasszonyaként tűnik majd fel a képernyőn.
Évek óta arra várt Tatár Csilla, hogy munkája elismeréseként egész estés show-t vezethessen. Csilla tizenkét éven át dolgozott a TV2-nél azért, hogy ez az álma megvalósulhasson, de a Szépségkirálynőn kívül és Ördög Nóra átcsábításával egyre kevesebb volt erre az esélye.

Az utóbbi hetekben a viszonya is megromlott a munkáltatójával, és igazságtalánságok érték, ezért felmondott.

Az MTVA-nál azonban új reményekkel vághat neki a munkának, hiszen nyílt titok, hogy A Dal 2015 háziasszonya lesz. A Bors úgy tudja, eddigi fizetése közel duplájáért szerződött át a köztévéhez.

Csilla és a TV2 közötti szerződés versenykorlátozási részében azonban az szerepel, hogy felmondása vagy kirúgása után négy hónapig nem jelenhet meg konkurens csatornán. A Dal azonban január 24-én startol, Csilla idejéből addigra még csak másfél hónap telik le.

Ha a műsorvezető abban az adásban megjelenik, akár több milliós perre is számíthat. Ilyen esetekben általában az új munkaadó átvállalja ezt a tetemes összeget, ám mivel az MTVA közpénzből működik, nagyobb a valószínűsége annak, hogy Csilla a saját zsebéből állja majd.

A Bors megkeresésére a TV2 nem akart reagálni, Csillát nem érték el. Az MTVA későbbre ígért tájékoztatást.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kaspersky: drasztikusan nőtt a kibertámadások száma az idén

A Kaspersky Lab vírusellenes szoftverei az idén mintegy 6,2 milliárd kibertámadást blokkoltak, a tavalyinál egymilliárddal többet. Tovább olvasom