Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Megköpködték a japán főnököket a kirúgott suzukisok?

Az esztergomi Magyar Suzuki Zrt. egy műszaktól, 1200 embertől vált meg a napokban. Sajtóhírek szerint az elbocsátottak közül páran megköpködték a gyár japán vezetőit és autókat rongáltak meg.

Az esztergomi Magyar Suzuki Zrt. 1200 munkavállalójától vált meg. A Suzuki leányvállalatai további ezer dolgozót küldtek el eddig.

A hírt - mely szerint a feldühödött elbocsátott dolgozók sok autót összetörtek, rongáltak meg és műszakvezetőket tettleg bántalmaztak - a Magyar Önvédelmi Mozgalom adta közre, s több portálra is felkerült. Az információ szerint Esztergomban japán vezetőket is inzultáltak, leköpködtek a megélhetés nélkül maradt munkavállalók.

 

Válság előtt: az egymilliomodik Swift
Válság előtt: az egymilliomodik Swift

Ugyanakkor a hunhir.hu hozzászólói szerint a Suzukiban terjedő belső pletykák közt csupán annak ment híre, hogy egy készülő új autónak kiszúrták a hűtőjét csavarhúzóval, s ezért belső vizsgálatot indítottak.   

Olvasóink írták

 • 9. pancser 2008. december 08. 11:25
  „8-nak, a köpködős parasztnak, de nem a foglakozás értelmében, hanem a bunkóság szinonímájaként! Úgy látszik nem érted. Valaha így nem lehetett elbánni az emberekkel, ahogy ma teszik. Nem volt az, hogy a vezetői prémiumok a csillagos egeket nyaldossák, a szalag mellett dolgozó meg aprópénzt visz haza. Akkor ki lehetett beszélni a kocsmában, ha a vezető egy kicsit jobban keresett, mert úgye dolgozni csak az dolgozott aki kalapácsot, vagy lapátot fogott a kezében. Az sem volt jó, de ez sem az.A véleményem, hogy tömeg meg lett vezetve.Bizonyíték kell: Nos 90-ben mindenki a komcsik ellen szavazott 90%, aztán besz...unk a kapitalizmustól 94-ben az utódpárt jelentős többséget kapott. Egyáltalán nem tettem tönkre semmit, most is rendesen megállom a helyem, pedig volt aki azt hitte nem. Sokkal többet is keresek, senki nem mer kritizálni, mint akkor, amikor a várakozással teli embereket hiábavalóan akartam felvilágosítani. Visszatérve a témához, mindennek van emberséges megoldása is!”
 • 8. aha. 2008. december 08. 05:47
  „pancser 2008.12.07. 22:20
  Te nem ebben az országban élsz? Nem látod,hogy a te bandádnak köszönhető,hogy ilyen mélyre süllyesztette az országot, az embereket? Nekem is kedvem támadt egy kis köpködéshez! CSAK ÉN TÉGED KÖPNÉLEK LE!”
 • 7. pancser 2008. december 07. 22:20
  „Köpködni, hűtőt kiszurkálni, megrongálni az autókat, ennek nem sok értelme van, még meg is büntethetik az illetőket. A düh azonban érthető. Azonban az eljárás nem egyedi eset, lesz ilyen máshol is. Azért csinálják pontosan, hogy ne lehessen egységes ellenállás. Tudok olyat, hogy az irodákba sem mehettek be a reggel munkába érkező akalmazottak, a személyes holmikat is úgy adták ki nekik és mehettek világgá, ráadásul ez tőlünk nyugatra történt. Nem jó így, de ez van. Lesz még Marx Károly kedvelt olvasmány, szerintem. Megint elmondhatjuk "mi nem ilyen lovat akartunk". Ilyenkor mindig eszembe jutnak a rendszerváltás körüli idők, akkor személyesen, néhány forrófejű, vezető és komunistaellenes munkásruhásnak megmondtan, hogy ki fog jól élni a kapitalizmusban. A szavamat persze nem hitték, nem is sajnálok senkit. Akkor volt pofázás most meg kuss van. A kapitalizmust akartuk, hát megkaptuk tehát ne sírjunk és ne köpködjünk, legfeljebb magunkat a tükörben.”
 • 6. Diákcsemege 2008. december 07. 20:40
  „Amikor a finánctőke gyarmatosít, sajnos el kell tudni viselni a hullámvölgyek jelentette krízishelyzeteket. Sajnos úgy tűnik, hogy az illető Hölyek és Urak még nem tanulták meg, hogy a "Mi" autónk csak egy bugyuta szlogen!”
 • 5. dzsonibravo 2008. december 07. 19:55
  „Nem kell olyan messze menni hasonló rongálásért.
  Azért röhejes, hogy Esztergomból elöbb érnek ide a hírek mint a város határából....”
 • 4. SAmu 2008. december 07. 19:44
  „Kedves Patriot!
  Mi köze ennek a hírnek a Népszarához ill. a Néphazugsághoz? Kérdezzem meg a főszarkesztőket?”
 • 3. patriot 2008. december 07. 19:27
  „Számomra A Népszava szélsőséges!
  Népszabadság meg a Teller levél..............”
 • 2. fcsoproni 2008. december 07. 18:13
  „Hova jutott a Kisalföld? Átvesz egy hírt egy radikális hírportáltól. Először tájékozodni kellene. Önöknek erre minden lehetősége megvan.”
 • 1. Imcsi 2008. december 07. 17:40
  „Ez engem az ipari forradalom-kori géprombolásokra emlékeztet! A munkások akkor a gépeken álltak bosszút, pedig azok nem tehettek a problémákról!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Suzuki cáfol: nem lincselnek, nem köpködnek

Esztergom - Az esztergomi Magyar Suzuki Zrt. egy műszaktól, 1200 embertől válhat meg hamarosan.… Tovább olvasom