Kisalföld logö

2017. 04. 25. kedd - Márk 10°C | 21°C Még több cikk.

Megfojtotta az autóval együtt ellopott kisbabát a tolvaj

A 48 éves kínai férfi önként feladta magát a rendőrségen.

Megfojtotta elrablója azt a két hónapos kisbabát, akit hétfőn egy terepjáróval együtt lopott el. A tettes feladta magát - számolt be a kínai média kedden a nagy belföldi visszhangot kiváltó esetről.

A tolvajt több mint 8 ezer rendőr kereste, de a férfi, a 48 éves Csou Hszi-csün végül önként adta fel magát kedden. Elmondása szerint a kisgyereket megfojtotta, majd eltemette a hóban – számolt be mikroblogján a helyi rendőrség.

A kisfiút egy járó motorú Toyota hátsó ülésén hagyta édesapja, amíg beszaladt a boltba hétfőn reggel az északkelet-kínai Csilin tartomány székhelyén, Csangcsunban. Percek múltán azonban a gépkocsinak csak a hűlt helyét találta.

A rendőrség nagy erőkkel indult az autó és a gyermek elrablója után, a gyerek felkutatásába a városban és a környező falvakban a lakosság és a taxisok is bekapcsolódtak. A Hszü családnevű apa és más családtagok a közlekedési rádió hullámhosszán könyörögtek, hogy a gyermeket visszakaphassák, azt ígérve, hogy nem tesznek feljelentést.

Az ellopott autót egy általános iskola szomszédságában találták meg kedden reggel, de a gyermek nem volt benne. Egy közeli őr, aki jelentette a jármű hollétét, azt mondta, a kocsit leállító, mintegy 30 év körüli, 180 centiméter magas személy azzal hagyta ott az autót, hogy nem az övé, de majd visszajön érte.

A gyanúsított egy távolsági kisbuszra szállt, de a sofőr elmondása szerint már a gyerek nélkül.

Korábban írtuk:

Több mint 8 ezer  rendőr keresi Kínában azt a két hónapos kisbabát, akit hétfőn egy  terepjáróval együtt elraboltak. Az autót időközben megtalálták -  jelentette a kínai média kedden a nagy belföldi visszhangot kiváltó  esetet.

A kisfiút egy járó motorú Toyota hátsó ülésén hagyta édesapja, amíg beszaladt a boltba hétfő reggel az északkelet-kínai Csilin tartomány székhelyén, Csangcsun városában. Percek múltán azonban a gépkocsinak csak hűlt helyét találta.

A rendőrség nagy erőkkel indult az autó és vele a gyermek elrablója után, a gyerek felkutatásába a városban és a környező falvakban a lakosság és a taxisok is bekapcsolódtak. A Hszü családnevű apa és más családtagok a közlekedési rádió hullámhosszán könyörögtek, hogy a gyermeket visszakaphassák, azt ígérve, hogy nem tesznek feljelentést.

Az ellopott autót egy általános iskola szomszédságában találták meg kedden reggel, de a gyermek nem volt benne. Egy közeli őr, aki jelentette a jármű hollétét, azt mondta, a kocsit leállító, mintegy 30 év körüli, 180 centiméter magas személy azzal hagyta ott az autót, hogy nem az övé, de majd visszajön érte.

A gyanúsított egy távolsági kisbuszra szállt, de a sofőr elmondása szerint már a gyerek nélkül. Az autó rendszámtábláira és a csecsemő ruhadarabjaira a helyszíntől mintegy 500 méterre, egy árokban találtak rá.

Olvasóink írták

  • 1. pozdorja 2013. március 05. 16:40
    „Hát ennek konkrétan nem kell sok börtönkosztot adni már.

    180 cm magas kínai? Viszonylag ritka.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beyoncét és Justin Biebert követelik az új filmsikerbe

Teljesen bezsongtak a Tökéletes hang című zenés film rajongói, amióta kiderült, hogy már… Tovább olvasom