Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Liptai Kárászra cserélte Gesztesit

Két buliban két különböző férfival töltötte a szombat estéjét Liptai Claudia. A Mokka műsorvezetője a Story Gálára férje, Gesztesi Károly oldalán mutatkozott, néhány órával később az Újságírók bálján már kollégájával, Kárász Róberttel mulatott.
Alig lehet követni a Liptai Claudia és Gesztesi Károly körüli eseményeket, már egy ország találgat, mi az igazság kapcsolatuk válságáról. A házaspár néhány napja még azt nyilatkozta, hogy nem tudnak együtt élni, ezért külön költöznek, a szombat esti Story díjkiosztó gálájára azonban kéz a kézben érkeztek és nem mozdultak egymás mellôl. Díjat is kaptak, az internetezők szerint ugyanis ők voltak a legkedveltebbek 2008-ban.

Claudia egy báli asztalnál duruzsolt Kárásszal, aki meg is táncoltatta az újságíróbálon. Fotó: Cser Dániel
Claudia egy báli asztalnál duruzsolt Kárásszal, aki meg is táncoltatta az újságíróbálon. Fotó: Cser Dániel


– Amikor megtudtuk, hogy minket is díjaznak, éppen azon vitatkoztunk Karcsival, hogy ki vigye a kanapét – utalt az esetleges válásukról szóló hírekre Liptai Claudia.

– Persze ma is egész nap veszekedtünk a készülődésnél, ezért vagyok berekedve – vette át a szót Gesztesi, majd Claudia élcelődött a körülöttük zajló eseményekről. – Nekünk már az elég, hogy Ördög Nórát letaszítottuk a címlapokról – mondta Liptai. A páros ezután néhány órán keresztül mosolyogva pózolt a kameráknak, majd távoztak a rendezvényről. Ekkor sokan gondolhatták, hogy együtt töltik majd az est hátralévő részét, ez azonban nem így történt.

Legnagyobb meglepetésünkre ugyanis Claudia ugyanabban a ruhában egy másik partin is feltűnt, bár már férje nélkül. A Mokka műsorvezetője az egész estét kollégája, Kárász Róbert társaságában töltötte. Hol meghitten beszélgettek, máskor meg jókedvűen táncoltak éjszakába nyúlóan. A Bors utánajárt, mi is történt valójában. – Mindenki számára köztudott, hogy Claudia és én együtt vezetünk műsort a Mokkában – kezdte Kárász Róbert. – Az Újságírók bálján a reggeli műsor munkatársai vettek részt a TV2 részéről. Ha Gesztesi Károly is tagja lenne a csapatunknak, biztosan ő is ott lett volna. De ugyanúgy ott volt Demcsák Zsuzsa is, akivel szintén táncoltam aznap éjjel. Szerettük volna Liptai Claudia véleményét is meghallgatni, de nem volt módunkban feltenni kérdéseinket.

Olvasóink írták

 • 5. Judytka 2009. február 10. 10:39
  „Ez aztán fontos..Klaudia csodás..most tényleg azt hiszi,hogy jó nő lett,mert fogyott 25 dekát??Hogy néz ki a kalács térdeivel abban az iszonyat cuccban..Most mi a rendkívüli abban,hogy mással táncolt az újságírók bálján..
  Rémes ez a Kisalföld!!”
 • 4. k 2009. február 09. 15:28
  „Ilyenkor tudatosul bennem hogy: "Tán meg kéne nyomni azt a piros alapon lévő fehér X-t.”
 • 3. menti 2009. február 09. 13:36
  „A veszprémi vérfűrdő mellet ez a legfontosabb hír? Szégyellem magamat, a józanul gondolkodó többi ember nevében is”
 • 2. józanparaszt 2009. február 09. 13:03
  „T.Kisalföld Szerkesztöség!

  Ha erre a témára vagyok kiváncsi megveszem a bulvárt! Miért kell Önöknek ilyen semmi emberekkel foglalkozni? Úgy gondolom lemondom a napilapjuk elöfizetését, ha továbbra is szemétkosárba való témákkal foglalkoznak...”
 • 1. Szilágyi_Zsolt 2009. február 09. 11:38
  „"...már egy ország találgat..." Az biztos úgy van, főleg, ha a Bors újságírója állítja.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Grammy-gála: tarolt a Coldplay

Öt-öt Grammy-díjat nyert az 51. Grammy-gálán Robert Plant és Allison Krauss a Raising Sand, valamint… Tovább olvasom