Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Liptai Claudia és Kasza Tibi együtt robbant!

Idén ősszel vadonatúj kvíz-show formátummal rukkol elő a TV2.
A Bumm! igazi újdonság a televíziós piacon, műsorvezető párosa pedig újabb garancia a szórakoztatásra - a show házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek!

Valódi újdonsággal kedveskedik a nézőknek a TV2: idén ősszel robbannak a bombák, indul a Bumm!, amely a különböző vetélkedők szellemi próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével. A műsorban, amelynek házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek, négy fős csapatoknak kell kvíz kérdések megválaszolásával nyolc bombát hatástalanítania, természetesen szigorúan időre. A műsorvezető páros számára nemcsak a show jelenti az újdonságot, hanem a közös munka is, amit mindketten nagyon várnak.

- Ez a fajta kvíz-show teljesen új műfaj lesz a számomra, egyáltalán nem találkoztam vele eddig. Örülök, hogy ebben is kipróbálhatom magam, izgatottan várom a forgatásokat, pláne az új partnerem oldalán - árulta el Liptai Claudia.

- Mindig nagy álmom volt egy ilyen műsort vezetni, és az, hogy Clau oldalán tehetem meg, a szakmai életem eddigi abszolút csúcsa. Mivel nagyon jó párost alkotunk, ezért felhőtlenül szórakoztató perceket ígérhetünk a nézőknek - tette hozzá Tibi.

A civil játékosok mellett ismert emberekből álló csapatok is versenyeznek majd a főnyereményért, amely nyolc millió forint lesz. Az, hogy hazaviszi-e valamelyik csapat a fődíjat, kiderül idén ősszel a TV2 képernyőjén!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bizarr, de egyre népszerűbb a nap ellen védő arcmaszk

A facekini névre keresztelt kínai termék már külföldi divatmagazinokból is visszaköszön. Tovább olvasom