Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Lindsay Lohan elhagyta a börtönt

Lindsay Lohan amerikai színésznő hétfő hajnalban elhagyta azt a Los Angeles déli elővárosában lévő börtönt, ahol 13 napot töltött, mert megszegte feltételes szabadlábra helyezésének szabályait - jelentette a Los Angeles Times.

Lohant három éve vonták felelősségre ittas vezetés és kokainbirtoklás miatt, de a próbaidő alatt nem látogatta a számára előírt, szenvedélybetegségekkel foglalkozó tanácsadást, ezért tették hűvösre.

Hajnali fél kettőkor (közép-európai idő szerint délelőtt fél tizenegykor) történt szabadulása után a színésznőnek egyenesen egy elvonóintézetbe kellett vonulnia - mondta Steve Whitmore, a Los Angeles megyei seriff hivatalának szóvivője az újságnak. Az intézet nevét nem hozta nyilvánosságra.

A 24 éves sztárt eredetileg 90 nap szabadságvesztésre ítélte egy Beverly Hills-i bíróság a próbaidőre bocsátás feltételeinek megsértése miatt, de a Los Angeles-i seriff mérsékelte büntetését. Kisebb bűncselekmények és nem visszaeső bűnözők esetében ez bevett gyakorlat, ha az elítélt jó magaviseletet tanúsít, hogy ezzel is enyhítsenek a kaliforniai börtönök hírhedt túlzsúfoltságán.

Lindsay Lohant július 20-án kezdte meg büntetésének letöltését, és biztonsági okok miatt a többi elítélttől külön tartották fogva. Kilenc négyzetméteres zárkája a börtön hírességeknek fenntartott részlegében volt. Paris Hilton 23 napot töltött 2007-ben ugyanebben a börtönben szintén ittas vezetés miatt.

A Lohant elítélő bíró előírta a színésznőnek, hogy börtönbüntetésének letöltése után 90 napos rehabilitációs kezelésen kell részt vennie. A hírességekre szakosodott TMZ.com hírportál szerint Lohant bipoláris zavarral (mániás depresszióval) és amfetamin-függőséggel fogják kezelni egy Los Angeles-i egyetemi klinikán.

A bajos csajok és a hamarosan mozikba kerülő Machete című film szereplője a Disney stúdió egykori sztárja. Ígéretesen indult pályafutása 2005 óta inkább lefelé, mint felfelé ível: bírósági ügyek, elvonókúrák és szakmai kudarcok jellemzik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rekorder szúnyogcsapkodó: másfél kilónyit ölt meg egy tajvani nő

Négymillió szúnyogot ölt meg egy tajvani nő, ezzel megnyerte egy rovarcsapdákat gyártó cég… Tovább olvasom