Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Közlekedési vétségért kért bocsánatot a trónörökös

Frigyes dán trónörökös a tilalom ellenére viharos időben is áthajtott a Nagy-Baelt-tengerszoros fölött átívelő hídon, miközben mindenki másnak órákat kellett várnia az átkelésre.
Bocsánatot kért Frigyes dán trónörökös, amiért a tilalom ellenére viharos időben is áthajtott a Nagy-Baelt-tengerszoros fölött átívelő hídon, az ország leghosszabb függőhídján, miközben mindenki másnak órákat kellett várnia az átkelésre.

A Dánia keleti és nyugati részét összekötő hidat szombat este zárták le a forgalom előtt az erős széllökések miatt, a Jylland szigetéről, egy sportgáláról Koppenhágába hazafelé tartó herceg azonban akadálytalanul átrobogott rajta. A rendőrség biztonsági okokból átengedte az uralkodóház 46 éves tagját a fizetőkapu túloldalára, a veszélyes áthaladást azonban neki sem engedélyezték, A trónörökös a tiltás ellenére száguldott végig az 1800 méter hosszú Nagy-Baelt hídon.

Az uralkodóház szóvivője hétfőn kijelentette: a trónörökös megérti, hogy magatartásával csak még frusztráltabbá és dühösebbé tette mindazokat, akik órákig kényszerültek várakozni az áthaladásra, és "sajnálja, hogy megtörtént az incidens".

A rendőrség szerint egy átlagpolgárt vaskos bírsággal sújtottak volna a hídon való átkelésért, amelyet a híd üzemeltetője "teljességgel felelőtlennek" minősített.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Riasztóan néz ki George Clooney neje

Amal Alamuddinonról a Golden Globe gálán készült legfrissebb képeket elnézve, az a gyanú, lehet, hogy gondok vannak az egészségével. Tovább olvasom