Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 1°C | 6°C Még több cikk.

Klapka György kifakadt Mary Zsuzsira!

Mary Zsuzsi exférje felháborítónak tartja, hogy az énekesnő egy nála 40 évvel fiatalabb férfivel kavar.
„Betegek! Undorítónak tartom, hogy Zsuzsi egy olyan fiúval bújik az ágyba, aki az unokája lehetne. Nemcsak őket, hanem a gyerek anyját is meg kellene vizsgáltatni!" – akadt ki Klapka úr. A vállalkozó szerint Zsuzsi teljesen elhanyagolja gyerekeit és gyakran néz a pohár fenekére. A művésznő azzal védekezik, hogy volt férje csak irigykedik, és maximum a szerelemtől lehet őt ittasnak látni.

Mary Zsuzsi
Mary Zsuzsi

Olvasóink írták

 • 10. 1olvasó 2009. február 02. 11:07
  „Klapka úr csak megvédi magát a Zsuzsi hazugságaival szemben. Eddig hallgatott. Én is nyilvánoságra vinném, és akkor talán elgondolkodik Zsuzsika is. Zsuzsiék meg éljenek szépen csendben nagy "szerelemben". Lehet szerelmes az ember ennyi idősen, de nem az "unokájába". Kiváncsi leszek mi lesz ha véget ért ez a románc is.”
 • 9. Becsület 2009. január 30. 13:23
  „Nem védeni akarom M. Zs.-t(!), de 61. éves nő is lehet szerelmes és lehet szexuális vágya! Egy 21. éves fiatalember is lehet szerelmes egy 61. éves hölgybe. Mit is mond a közmondás? A szerelem vakká tesz! Viszont ezt azért nem kell így megszellőztetni! Klapka úr! Ez magán ügy és nem a nyilvánosság elé kell vele jönni! A szennyes általában azért szennyes, mert összekoszolták. Gondolom érti Klapka úr mire gondoltam/gondolok.”
 • 8. morfi 2009. január 29. 13:30
  „Lássátok, kedves olvasó társaim,mi mindenböl lehet pézt csinálni.”
 • 7. 1olvasó 2009. január 29. 12:47
  „Számomra Klapka Úr egy inteligens és hiteles ember. Ma reggel is nyilatkozott a Mokkában. Minden bizonnyal igaz volt minden szava. M. Zsuzsi pedig nagyon hasolnít M. Ilonához. Egyformán sajnáltatják magukat, undorító módon. Saját magukat lejáratják. De mire jó ez?”
 • 6. Judytka 2009. január 29. 10:40
  „Lepukkadt öreg bohóc..”
 • 5. viperetta335 2009. január 29. 08:55
  „Azért nincs minden rendben ezzel a nővel.Még ha esetleg így is van,hogy beleszeretett egy huszonegy éves gyerek,akkor se kellene interjúkat adni a témában...Mint Kiszel Tünde hajdani röhejes "viszonya" azzal a buzi sráccal...Nekem nehéz elképzelni,hogy egy 61 éves pucit dugjon a fiam 21 évesen...Medveczky Ilona kirúgta a gyereket,ezért ment Mary Zsuzsihoz?
  Klpkát lehet szidni,én nem tudom,hogy háremeket tartott-e,valami miatt nyilván megérte a háremnek is...Ha ez igaz.De ilyen gusztustalan sose volt,és Zsuzsi néni gondolhatna a gyermekeire is,szerintem.Ha valóban létezik ez a viszony,akkor tudhatná,hogy rövid lesz.Tökfelesleges mindenkit kitenni pletykának,értelmetlen megszólásnak,és azt hinni,attól,hogy ő boldog egy ilyen kölyökkel,majd a gyerekei boldogok lesznek...Ciki.”
 • 4. k 2009. január 28. 19:56
  „Na mit mondtam:

  14. hozzászólás k 2009.01.27. 20:41

  Azt hiszem a következő, akin csámcsogni fogunk
  Mary Zsuzsi lesz. most azt szellőzteti az egyik kereskedelmi csatorna.”
 • 3. PrettyWoman 2009. január 28. 17:14
  „Ujj de rossz ez a kép róla.”
 • 2. JÓZSINÉNI 2009. január 28. 12:50
  „Szeretem Zsuzsit,mert van benne egy kis naiv ,felfokozott,szertelenség.Szerintem nem akad neki korához való férfi.Meg aztán mit is tudna az nyújtani?A Klapka meg csak hallgasson!Háremeket tartott .Most meg ráakaszkodott egy csúf öreglány,akitől nem tud megszabadulni!”
 • 1. Judytka 2009. január 28. 09:56
  „Hát elég gusztustalan..a fiúkának nagyikomplexusa van?Elég morbid,hogy műfogsorragasztót reklámoz,közben meg unokakorú fiúval jár..és elég züllöttül is néz ki.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosómedvével közösült volna, de a maci harapott

Egy férfi közösüni szeretett volna egy mosómedvével. Azonban az állat nagyon megijedt, ezért… Tovább olvasom