Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Kilencéves fiú vette feleségül a 62 éves asszonyt - fotók, videó

Saneie Masilela és Helen Shabangu 2013-ban már egyszer összeházasodtak, ám most őseik tiszteletére megújították fogadalmukat.
A felvételek a második rituális házasságkötésen készült a párról a dél-afrikai Kildare Village-ben. Saneie egyébként a világ legfiatalabb vőlegénye - írja a BuzzFeed.

Eredetileg 2013-ban házasodtak össze azért, mert Saneine azt állította, a halott ősök szellemei utasították őket a frigyre. A fogadalmat most egy újabb ceremónián megerősítették, a helyi esküvői hagyományoknak megfelelően.

A környező falvakban undorítónak tartják a pár házasságkötését. A kilenc éves Saneine anyja azonban nem aggódik, hiszen megnyugtatja a "tény", csupán az ősök szellemeinek akaratát teljesítették. Az asszony hozzátette, ha ellenszegültek volna a szellemeknek, nagy baj történhetett volna a családban.

Forrás: Dimakatso Modipa / Barcroft Media
Forrás: Dimakatso Modipa / Barcroft Media

Az emberek gyakran kérdezik az asszonyt arról, hoyg fiuk valóban együtt él-e feleségével, együtt alszanak-e, és hogy terveznek-e gyermeket. A válasz azonban nemleges, hiszen a szellemeknek a ceremónia számít, utána pedig minden visszaáll a régi kerékvágásba, mintha mi sem történt volna.

- Boldog vagyok, hogy elvettem Helent, de továbbra is járni fogok iskolába, és keményen fogok tanulni. Később aztán, ha idősebb leszek, majd elveszek feleségül egy korombeli nőt - fűzte hozzá az ifjú férj.

A káprázatos sztori pikantériája, hogy Helen egyébként már férjnél van. Alfred-al 30 éve házasok, és öt közös gyermekük is van. Megdöbbentő, de Alfred mindkét mennyegzőn részt vett, sőt, örül is neki.

- A gyerekeink és én is boldog vagyok, semmi kivetnivalót nem látok kettejük hzasságában. Az pedig nem érdekel, hogy mások mit mondanak - érvelt a férfi.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harminc nap alatt akarta körberepülni a Földet, szörnyethalt

A 17 esztendős fiú azért indult útnak, hogy adományokat gyűjtsön pakisztáni iskoláknak. Édesapját,… Tovább olvasom