Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -1°C | 6°C Még több cikk.

Kannabisz olajjal enyhítette rákos lánya fájdalmait

Azt mondja, kétéves lánya rákkal sújtott teste újra élt, teli lett energiával, újra csillogott a szeme. Most börtön várhat rá, amiért drogot birtokolt, és ezt 16 év alatti személynek adta.
Az apa szerint a kókusszal összekevert olaj fogyasztása után jelentősen javult a kétéves Rumer állapota.

- A rákkal sújtott teste újra élt. Azt mondta, 'apa, már nem fáj a hasam', újra képes volt enni és elkezdett hízni is. Teli lett energiával, ki szeretett volna menni játszani ahelyett, hogy egész nap a hátán feküdjön. A bőre színe újra visszatért, újra csillogott a szeme, és mi csak néztünk egymásra teljes ámulattal - mondta Koessler a Metronak.

Koesslert azonban januárban letartóztatták miután találkozott Rumer onkológusával. Azzal vádolják hogy veszélyes drogot birtokolt, és ezt 16 év alatti személynek adta. Bár óvadék ellenében kijöhetett az előzetes letartóztatásból, nem léphet kapcsolatba a lányával, aki jelenleg kiújult rohamjai miatt az intenzív osztályon fekszik. Rumer állapota ugyanis újra rosszabb lett.

Az apa letartóztatása után az interneten petíciót nyújtottak be az ausztrál hatóságoknak. Ebben leírják, embertelen és igazságtalan így bánni egy szülővel, aki imádja súlyos beteg gyermekét és szeretné meghosszabbítani az életét. Azt kérik, a vádat utasítsa el a bíróság.

A petíciót már több mint 30 ezren írták alá.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Robotteknős rajzol a tengerparti homokba - videó

Pár kerék, távolságmérő, lézer szkenner, emelhető gereblye, és Wi-Fi. Ennyire van szükség a világ… Tovább olvasom