Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Itt az újabb botrányvideó Vajna Timiről

Vajna Tímeához nyúl egy lány azon a videón, amit most maga Andy Vajna felesége osztott meg a világhálón. A fiatal felség kezd túllőni a célon, a barátok próbálják felnyitni a producer szemét.
Timit már korábban is rengeteg támadás érte amiatt, hogy gyakran kompromittáló, vagy éppen túl hivalkodó felvételeket tesz közzé saját magáról a különböző közösségi oldalakon.

Már világhírű producer férje szemét is szúrták a helyenként hivalkodó fotók és videók, Andy arra kérte fiatal feleségét, vegyen vissza a magamutogatásból.

Úgy fest azonban, Tímea nem fogad szót hites urának. Most egy fülledt bulivideón szerepel, oly módon, hogy az már a férjére sem vethet jó fényt.

A rövid filmecskét olaszországi nyaralása alatt tölthette fel az ifjú feleség. A bulizós felvétel végén az egyik, a jobbján táncoló barátnője hirtelen elé lép, jobb kezét leereszti, majd félreérthetetlenül hozzányúl Tímeához.

A férj barátai állítólag már össze is fogtak, hogy valahogyan felnyissák a producer szemét.

- Andy elvakultan szerelmes a feleségébe. A barátai leültek már beszélgetni vele, mert attól tartanak, hogy Andyre visszaüthet felesége viselkedése. A mostani videó is jól példázza a misszió eddigi kudarcát – árulta el a Borsnak a házaspár egyik, névtelenséget kérő közeli ismerőse.Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az UNICEF támogatására buzdít a Star Wars rendezője

J. J. Abrams felhívására az elmúlt két hónapban eddig 119 országból támogatták a film rajongói a… Tovább olvasom