Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Ítélet született Zalatnay Cini ügyében

Az énekesnőt kétmilliós csalással vádolták. Az énekesnő visszaesőként ült a vádlottak padjára, ami eleve nem sok jóval kecsegtetett.
A vádirat szerint Zalatnay egy tévéműsor felvételén ismerkedett meg a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány elnökével, Abonyi Mónikával. Cini egyszer szóba hozta, hogy bajban van, mivel nem tudja kifizetni kocsija törlesztőrészletét.

Abonyi felajánlotta, hogy kifizeti a díjhátralékot, Zalatnay pedig megígérte, hogy két-három héten belül visszafizeti az 500 ezer forintot - írja a Bors.

A későbbiekben Zalatnay még többször kért kölcsön Abonyi Mónikától, 2010 végéig összesen 1 millió 940 ezer forintot vett át. Zalatnay egyszer azzal hitegette kölcsönzőjét, hogy a lánya hamarosan örökséghez jut, abból tud törleszteni. A vádirat szerint azonban Zalatnaynak nem állt szándékában a kölcsönök visszafizetése.

Zalatnay korábban a bíróságon azt mondta, szó sem volt kölcsönről, ő úgy tudta, azért kapja a pénzt, mert sokat furikázik az alapítvány ügyeiben a lízingelt autóval, sőt néha a megmentett állatokat is azzal szállította.

Az énekesnőt ügyét szerdán tárgyalták a Budaörsi Járásbíróságon. Másfél évet kapott, három évre felfüggesztve.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már a csatornafedél is okos

Az első "okos" csatornafedeleket a kínai Hangcsou városában helyezték ki, amelyeket lopásgátlóval… Tovább olvasom