Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Hol és mikor folytatódik a Morning Show?

Michael McNutt, a Class FM tulajdonosa egy nyilatkozatában arra utalt, tisztázniuk kell Balázzsal, kié a Morning Show, mint márkanév.
Gyakorlatilag az egész ország tűkön ülve várja, mikor jelenti be Sebestyén Balázs, hogy hol lesz hallható ezután reggelente a magyarok kedvenc reggeli rádióműsora, a Morning Show. Erre azonban lehet, hogy több okból is várni kell még, ugyanis Balázs, Feri és Jani jelenleg még tárgyalásokat folytatnak a rádiócsatornákkal, illetve a Class FM-mel sem sikerült még mindent lezárni. A Class FM tulajdonosa, Michael McNutt az Indexnek adott interjút, amelyben elárulta, nem biztos abban, hogy Balázzsal egyetértenek a Morning Show-val kapcsolatban - írja a Femcafé.

"Balázs egy műsorvezető, a Morning Show egy műsor. A kettő nem ugyanaz. Tudomásom szerint az ügyvédeink a napokban felveszik a kapcsolatot egymással, hogy megtárgyalhassák, mit ért az alatt Balázs, hogy a Morning Show márkanév az övé. Meg fog ez oldódni, de bárhogy is legyen, ezt az ügyet csak kötelező körnek tekintem, nem többnek. Reggeli műsor volt is, lesz is, hogy milyen néven, teljesen mindegy. A Class FM tulajdonosának, az Adveniónak, van egy szerződése egyébként egy gyártó céggel, amely műsorokat szállít neki. Ez a cég alvállalkozókkal szerződött az egyes műsorokra, mint például Balázzsal a Morning Show-ra. Jogilag Balázsnak mint műsorvezetőnek vannak szerződéses kötelezettségei, nem a Morning Show-nak" - árulta el a rádiótulajdonos az interjúban.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt Keo Woolford, a hawaii Five-0 színésze

Meghalt Keo Woolford, a hawaii Five-0 színésze
Agyvérzés következtében 49 éves korában elhunyt az ismert sorozatszínész, Keo Woolford, akit a… Tovább olvasom