Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Hétmilliárd ember a Földön 2011 júliusára

2011. január 1-jén a Föld népessége 6,934 milliárd körül lesz, mintegy 80 millióval több, mint egy évvel korábban.

2011 közepén lépheti át a világ népessége a hétmilliárd főt a Német Világnépességi Alapítvány (DSW) becslései alapján. A DSW adatai szerint 2011. január 1-jén a Föld népessége 6,934 milliárd körül lesz, mintegy 80 millióval több, mint egy évvel korábban. A világnépesség 82 százaléka fejlődő országokban él. A hannoveri székhelyű, nemzetközileg aktív fejlesztési szervezet számításai során abból indul ki, hogy másodpercenként átlagosan 2,6 ember születik a világon.

Olvasóink írták

 • 11. annobon 2010. december 29. 15:08
  „Ami a legérdekesebb az egészben, hogy (átlagban) minden ötödik ember kínai!!!”
 • 10. Sagittarius 2010. december 29. 14:09
  „Persze a "nálunk semmi sem véletlen" zionista elvet alapul véve, nem túlságosan tartom a tervek félrecsúszásának azt ahogy alakult a végkifejlet. Inkább gyanítom, ez sem volt véletlen, hiszen sok millió ártatlan zsidó ember halálán és "hátán" át még agresszívabb, és alátámasztottabb konspirációba, és lehúzásba lehetett kezdeni azoknak akik valójában az égészet elindították! Lehet kártérítéseket követelni, különféle jogokat formálni a demokráciára hivatkozva, lehet antiszemitázni minden alkalomal, amikor már elfogytak az észérvek, lehet más népeket leigázni pusztán örökölt ám sohanemvolt jogokra hivatkozva...stb.”
 • 9. Sagittarius 2010. december 29. 13:55
  „8. gjozsi88 2010.12.29. 13:42

  Bizony, de vedd figyelembe, hogy a Vírus sem gondolkodik azon, hogy mi lesz ővele ha elpusztítja a gazdatestet! Akkor is támad, és öl!
  Márpedig globalogazdi és egy vírus hasonlósága egyértelmű!
  Lásd II. világégés, ahol már jócskán félrecsúsztak a valódi kirobbantók szándékai, és csaknem odalettek mindannyian maguk is!”
 • 8. gjozsi88 2010. december 29. 13:42
  „4-re!
  Csakhogy időközben a világ olyan szintre jutott, hogy a hagyományos hábórúkat el lehet felejteni....ugyanis a világégés teljes kipusztulást is jelent!
  Azaz ezt látják, ezért is kicsi az esély a teljes világégésre....!”
 • 7. Sagittarius 2010. december 29. 13:31
  „6. Sikloernyos 2010.12.29. 13:15

  Látod, ez a nagy probléma! Nagyon sokaknak magukba kellene nézni, és újraértékelni a világgal, és a világ történéseivel kapcsolatos felfogásukat, magyarán, a világnézetüket (de keményen!). Folyton jajjveszékel mindenki, de hogy átértékeljék magukat, és belássák, hogy valójában saját maguknak, a hülyeségüknek köszönhetik ahova jutottak, ahhoz már kevés a szürkeállomány kapacitása! Egyszerűbb mást okolni, mást hülyézni, és mást paranoiával vádolni a történtekért. Persze az agymosás amit az elmúlt évtizedekben kapott a társadalom, annak szerepe sem elhanyagolható abban, hogy itt tartunk össztársadalmi elmeszinten.”
 • 6. Sikloernyos 2010. december 29. 13:15
  „Sagittarius, sokan latjak ezt, csak az a baj, hogy meg tobben vannak, akik nem latjak, es paranoiat vizionalnak.”
 • 5. peet2 2010. december 28. 22:11
  „Népesség növekedést megállitó "KINAI MODSZER" két tégla..”
 • 4. Sagittarius 2010. december 28. 21:58
  „Az előzőhöz még annyit:
  Ugye mennyire ismerős a koreográfia!! Csak gondolja át mindenki tiszta aggyal! Világválság, aztán háború. Biztosan véletlen, de már 2x ??

  Egyes népek sátánként való beállítása, majd lerohanása. Biztosan véletlen, de ennyiszer?? Irak, Afganisztán, afrikai országok...stb.

  Aki pedig úgy érzi, hogy ez összeesküvéselmélet, az nézzen magára, és ha háza, kocsija, hűtője, számítógépe (amin most olvas) ..stb mindene hitelből van, akkor neki kellemes további bégetést kívánok! Menthetetlen!”
 • 3. Sagittarius 2010. december 28. 21:47
  „Ne aggódjatok, már dolgozik a zionista globalogazdi az ügyön!! Ha nem pusztul a nép kellő ütemben a világválság következtében, majd pusztul a következő világháború alatt!
  Már készítik elő a talajt Irán-nál, és Koreában! Csak figyelni kell az összefüggéseket! Addig addig uszítják egymás ellen a feleket, addig addig konspirálnak, szervezkednek, amíg valamelyik gyengébb idegzetű diktátornak elszáll az agya, és kész! Akkor aztán kézmosás mellett tökignyomják a gázpedált! Észre sem veszi senki, hogy valójában ki a hunyó, és miért jutott oda a világ ahova jó előre szánták globalogazdiék! Persze ez nekik csak újabb gazdagodást hoz, hiszen fogy a gyógyszer, fogy a hadianyag, és a végén újabb népeket lehet leigázni! Aztán kezdődik előlről minden!”
 • 2. hehe08 2010. december 28. 21:39
  „vagy egy világválságot követő világháború.........”
 • 1. Dirac 2010. december 28. 18:45
  „Statisztikailag bizonyított tény, hogy a születésszám és a szegénység között összefüggés van, márpedig ez akkor fog csökkenni, ha a nyomasztó szegénység ellen is teszünk valamit. Megfelelő oktatást kell nyújtani ezekben az országokban, biztonságos és hatékony születésszabályozási módszereket kell biztosítani, különben az exponenciális növekedésnek előbb-utóbb gátat vet valamilyen természetes akadály...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikrobáktól kapja színét a festmény

A nyugat-ausztráliai sziklafestményeket vizsgáló kutatók szerint a képek élénk színe azért maradt… Tovább olvasom