Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Hatmilliós büntetéssel sújtották a Megasztárt!

A hatóság szerint a Megasztár élő adásaiban olyan, szavazatok küldésére buzdító felhívások hangzottak el, melyek azt a tévhitet is kelthették, hogy csak, illetve elsősorban a szavazataikon múlik a versenyzők továbbjutása.

Véget ért az ORTT által indított vizsgálat a tehetségkutatóval kapcsolatban. A TV2-nek hatmilliót kell leperkálnia, mert négy alkalommal megsértett egy szabályzatot.

Befejezte az ORTT a tehetségkutató műsor októberi és novemberi adásaival kapcsolatosan indított vizsgálatát. A Megasztárt sugározó TV2 négyszer megsértette a szabályzatot, miszerint műsorszámon belül közzétett reklám vagy reklám-összeállítások között legalább húsz percnek kell eltelnie, október 15-én ugyanis a csatorna a Megasztár alatt burkolt reklámot közölt - adta hírül a Napi Ász.

A lap megírta: a testület figyelmeztette a TV2-t, szüntesse meg a sérelmezett magatartást, másrészt pedig 5.789.225 forintos kötbért érvényesít vele szemben.A Megasztár ellen már korábban is indult vizsgálat. A Gazdasági Versenyhivatal februárban versenyfelügyeleti eljárást indított, a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése okán - írja a Napi Ász.

A Napi Ász megírta: míg az ORTT igen, a GVH még nem zárta le a vizsgálatot, így valószínűleg nem a hatmillió forint az utolsó büntetés, amelyet a Megasztár miatt ki kell fizetnie a TV2-nek.

Olvasóink írták

 • 10. elemér 2009. március 31. 12:59
  „Ezt mindenhol a világon igy csinállják, de a kompirol is lehet ingyen szavazni. Ezért van szükség itt a fejtágitásra.”
 • 9. Sagittarius 2009. március 30. 23:19
  „Az a nagy gáz, hogy az ilyen ganéra való műsorok legfőképp nem azért készülnek ami miatt készülniük kellene. Ez is csak arról szól, hogyan lehet a balga népből az utolsó már meg sem lévő fillérjeit is kihúzni! Szerencsétlenek telefonálnak mint állat, min ha valami változna a hívásától. (bezzeg jó helyre szavazni nem megy el) A telefonszámlát meg nem bírja kifizetni. Igy lehet kihúzni a népből a nem létező pénzét is!
  Naív lelkű embertársaim, most itt a cikkben láthatjátok fehéren- feketén leírva, semmi eredménye, sem hatása a hívásaitoknak a végeredmény kimenetelét illetően! Ugye nem kell mondanom, hogy nem csak ennél a műsornál volt, van így!”
 • 8. ideals 2009. március 30. 19:34
  „Kedves RickCarman!
  Sajnos egyre több lesz mostanában, aki majd "ráér" tévét nézni, úgyhogy a tévések nyugodtan felköthetnék a gatyát és valami normálisabb műsorokkal rukkolhatnának elő.. - néha persze adásszünetet is tarthatnának, és akkor lenne "szabadidő" a srácokkal/családdal szót váltani..”
 • 7. elemér 2009. március 30. 15:46
  „Hmm...ebben is van sok igaz. Ahelyett hogy a magyart nyomnák, játszák az eszüket az amcsi popkulturával.”
 • 6. RickCartman 2009. március 30. 13:39
  „ennyire komolyan megérintett benneteket ez a megasztár?sajnálom, akinek ez a legfőbb problámája, meg a Heti Hetes, meg is látszik, hogy dolgozás helyett a tévé előtt töltött idő milyen"jótékony" tud lenni...”
 • 5. alika 2009. március 30. 12:12
  „elemér!
  Ha ilyen kib@szott büszke vagy Amerikára, miért jössz ide forumozni?
  Miért......????????
  kiskötschög!”
 • 4. Primax 2009. március 30. 11:16
  „ELEMÉR for PRESIDENT ! ! !”
 • 3. elemér 2009. március 30. 10:26
  „Megasztár az a amcsi popkultúra majmolása. Világos hogy Viktor jeleskedett. Enikő és Friderikusz volt a 2 leggyengébb zsüri.”
 • 2. SAmu 2009. március 30. 09:58
  „Csatlékozom 1.-hez. Örülök, hogy a bírsággal a csalás kimondatott.
  Netán nem "Iszonyú" Enikő kellemkedik ott a kép közepén. ? A színházizgatás mellett erre is telik kapacitásából...”
 • 1. Túrabakancs 2009. március 30. 09:46
  „Megasztár+Heti hetes=liberális idegenszívűek gyülekezete!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Debreczeni Zitát dobta milliárdos barátja

A milliárdos üzletember nagyvonalú búcsúajándékkal lepte meg Zitát: egy sötétszürke Audi TT-t,… Tovább olvasom