Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Harry herceg Esztergomban járt

Az angol királyi ház egyik legismertebb szülöttje egy barátja esküvőjén vett részt a bazikilában, utána pedig alaposan felöntött a garatra a Szlovákiában tartott lagzin.
A Bors szombaton már írt arról, hogy az ifjú herceg Budapesttől alig egy órányira, a szlovák Bélán egy esküvő díszvendégeként múlatja az idejét.

– Harry barátja, Alexander Navros volt a vőlegény, az Oppenheim Bank tulajdonosainak a lányát, Alexandra von Kro­ckowot vezette oltár elé – mondta el a Bors informátora.

– Így lehetett Harry is a meghívottak között, és így lehetett ott az esztergomi bazilikában is. Különleges kérései nem voltak az esküvő helyszínéül szolgáló Béla-kastély személyzetéhez, de természetesen különös figyelmet és védelmet kapott az esküvőt és a háromnapos hétvégét biztosító német és szlovák szakemberektől. Ők az esztergomi ceremónián is jelen voltak, igaz, jelenlétük szinte észrevehetetlen volt a násznép körében - tette hozzá.

Forrás: Bors
Forrás: Bors

Az angol királyi család fekete báránya viselkedésével most is kitett magáért. Az esztergomi bazilikában ugyan elvegyült az ünneplők között, de a lagziban már nem hazudtolta meg korábbi önmagát.

– Szombat délután nagyot pancsolt a barátaival a medencében, de este többet poharazott a kelleténél. Állítólag hajnalban kidőlve találtak rá – mondta neve elhallgatását kérő forrás, aki vasárnap ismét jelentett.

– Szombat éjszaka sikerült Harrynek újra alaposan felöntenie a garatra. Reggel hatkor kifeküdt a busz elé az úttestre. Egész este két hölgy társaságát élvezte, velük is ment fel hajnalba pihenni.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vízipipa-használat veszélyeire figyelmeztet az egészségfejlesztési intézet

Az elmúlt években Magyarországon is egyre többen használják a vízipipát, amelynek füstjével szintén káros anyagok jutnak a szervezetbe Tovább olvasom