Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Gyerekre vágyik Novák Angéla

A nemátalakító műtéten átesett celeb sokáig saját gyerekről álmodott. Ám biológiailag képtelen a szülésre, és mássága a párkeresést sem könnyíti meg.
Angéla legtitkosabb vágya annak kapcsán derült ki, hogy az előadóművész a dél-afrikai táborban hosszú beszélgetésbe kezdett celebtársaival a szerelemről. Angi elmesélte, hogyan ért véget legutóbbi kapcsolata.

– Azért szakítottam, mert ugyan nagyon jó volt a kapcsolatunk, de nyolc év korkülönbség volt köztünk, ő volt a fiatalabb. Nem ugyanott tartunk az életünkben. Ang­liában éltünk, haza akartam jönni. Egy év távkapcsolatot is nyomtunk. Közös megegyezéssel váltak el az útjaink, az egyik legfontosabb ember az éle­tem­ben – mesélt a fiúról Angi.

A Borsonline megkereste Angéla egyik legjobb barátnőjét, aki részletesebben is mesélt a szakítás valódi okairól.

– Ezen az egy fiún kívül Angélának nem­igen voltak fiatalabb fiúi, és éppen azért szakítottak, mert Angi gyereket akar. Ma már ismerkedik, s minden új kapcsolatánál az első dolga, hogy elmondja, hogyan élt korábban. Van aki éppen emiatt utasítja vissza, de volt olyan fiú is, aki Angit elfogadta volna, viszont félt attól, hogy mit szólnak majd kapcsolatukhoz a szülők, barátok - magyarázta Csepán Dalma.

- Nagyon szeretne babát, de azt hiszem, egyedül nem vállalná. Sokáig reménykedett, hogy az orvostudomány segítségével és fejlő­désével talán szülhet is, de mára belátta, ez irreális vágy­álom. Örökbe szeretne fogadni egy picit, egy megbízható társ oldalán - tette hozzá.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Reese Witherspoon: a szexjelenetek voltak a legnehezebbek

Az Oscar-díjas színésznő a Wild című road movie-t tartja élete legnehezebb filmjének. Tovább olvasom