Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Fotózáskor lobbant szerelemre Ördög Nóra és Nánási Pál

A Bors újabb részleteket tudott meg Ördög Nóra és Nánási Pál mindent elsöprő szerelméről. Eszerint a műsorvezető és a fényképész szeme már a Playboy fotózás előtt megakadt egymáson. Nánási Pál készítette ugyanis a képet a Szombat esti láz óriásplakátjához, de az izzó szenvedélyek csak később lobbantak lángra.

Egy budapesti, Margit körúti ház falán díszelgett sokáig az óriásplakát, amelynek készítése közben Nóra és a fotós érdeklődést ébresztett egymásban. Ezután kérték fel Nórát a Playboy fotózásra és Nánási nagy buzgalommal vetette bele magát az előkészületekbe. Nóra azzal a feltétellel állt a kamera elé, hogy a ruhát nem hajlandó ledobni magáról, de a közös munka alatt így is szinte forrt a levegő a műteremben

A fotózásról szóló cikket jegyző újságíró azt írja a lap ma megjelenő számában: ez nem is fotózás, hanem varázslat volt. A Bors információi szerint e fotózás alkalmával lobbant szerelemre Ördög Nóra és Nánási Pál.

Ennek kialakulását az is segítette, hogy Nóra férje, Rubint Kristóf két hónapra Argentínába utazott a "Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsor kapcsán. Hét év együtt járás után augusztusban kötötték össze életüket, de a friss házasság nem bírta ki a távolsági próbát, Nóra és Kristóf elhidegültek egymástól. Ezután már semmi sem állta útját az új szerelemnek, ám az érintettek féltek a botrány kippatanásától. Ördög Nóra ezért úgy alakította a programját, hogy az utolsó táncos adás utáni napon repülőre szálljon kedvesével, aki már szintén külön él feleségétől.

Úgy tudni, jelenleg Amerikában időznek és csak január elején térnek vissza, amikorra reményeik szerint elülnek az ügy hullámai. Amerikában van Rubint Kristóf is, aki ott élő édesapjánál tölti az ünnepeket és ugyancsak januárra várható haza.

Földvári Zsófi - Bors

Olvasóink írták

  • 1. Szilágyi_Zsolt 2008. december 30. 20:29
    „Szívet melengető történet, a fogyasztói társadalom és a liberalizmus korából: hét évet dobnak a sutba két hónap miatt. Gratulálok az ifjú feleségnek és a férjezett nőre ráhajtó, nejét (gyermekeit?) szívbaj nélkül otthagyó fotósnak is. Örök hűség Isten és ember előtt, mi? Tulajdonképpen minek a házasság? Egyszerűbb, ha csak együtt élek a másikkal, aztán, ha jön egy jobb, emezt kukába hajítom. Mondom, hogy fogyasztói társadalom.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az első erotikus fotó Ördög Nóriról

A Blikk birtokába került az egyik kép azok közül, amelyeket az RTL Klub műsorvezetőjéről készített a… Tovább olvasom