Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Felfüggesztették a szexmániás sikkasztó papot

Sikkasztás miatt felfüggesztettek a papi szolgálat alól egy szexmániás és szerencsejátékos plébánost Spanyolországban.

A 27 éves lelkipásztor nyomasztó pókeradósságának törlesztésére még azt is megpróbálta, hogy az interneten eladja két egyházközsége értékes, XVII. századi festményeit. Az El Mundo című újság szerint a pap nemcsak a szerencsejáték, de a nemi élet iránt is olthatatlan vágyat érzett: 17 ezer eurót (durván 4,6 millió forintot) herdált el egyházközségi pénzekből pornóoldalak látogatására és telefonszexre.

Felgyülemlett adóssága visszafizetésére különös ötlete támadt: felajánlotta szexuális szolgáltatásait a világhálón. "Heteró spanyol férfi boldogságod szolgálatában" - kezdődött a hirdetés. "Nőknek és pároknak, jó adottsággal (15 centiméter), nyitott vagyok bármire, kivéve szado-mazót, ne érezzetek bűntudatot, olyan boldoggá teszlek benneteket, mint még soha!" - állt az önreklámban. "Tarifája" 50 és 120 euró (körülbelül 13 500 és 32 400 forint) között mozgott időtartamtól függően. Az El Mundo fényképet is közölt a szakállas-bajszos férfiról, aki alsónadrágban, behúzott hassal pózol a felvételen.

Az eltévelyedett lelkipásztor az egyik vasárnapi misén maga gyónta meg, hogy meglopta egyházközségeit és elsikkasztotta a perselypénzt. Yolanda Sánchez, a paphoz tartozó egyik település polgármestere elmondta, hogy a plébános "mellékes ügyletei" nyílt titoknak számítottak, "sok pletyka keringett" róla. A botrány kipattanása után mégis nagy volt a hívők felháborodása. A "sajnálatos események" után, elszámolási szabálytalanságokra hivatkozva a toledói főegyházmegye a plébános felfüggesztése mellett döntött.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

15 év börtön a 19 éves facebookos zsarolónak

Tizenöt év börtönre ítéltek egy 19 éves amerikai fiatalembert, aki a Facebookon küldött zsaroló… Tovább olvasom