Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Fekete Dávid: Nem támogat a Hit

Vége a barátságnak Lakatos Krisztián és Fekete Dávid megasztárosok között. A TV2 tehetségkutatójának két énekese a Dávidot ért vádaskodások miatt veszett össze - írják a keddi bulvárlapok.

Többek szerint Fekete Dávidot a legutóbbi döntőn a Hit Gyülekezete juttatta tovább. A szervezetnek tagja az énekes barátnője, a lány családja és barátai is, Dávid azonban nem. A szervezet is tagadja, hogy mozgósítottak volna, hogy a fiatalembernek minél több szavazata legyen - írja a Bors.

A Napi Ász szerint a megasztáros Fekete Dávid a Vakok intézetében adott koncertjén sem viselkedett megfelelően: végig a színpad függönye mögött telefonálgatott, míg elérzékenyült társai a vak gyerekeknek énekeltek. Ezen a rendezvényen Tóth Lüszi sem tett ki magáért: papírról olvasta a szövegét.

A Blikk szerint a Megasztár már rég nem a tehetségről szól: Lakatos Krisztián, Fekete Dávid egykori barátja kiejtésére állítólag Mester Tamás beszélte rá a többi zsűritagot.

Olvasóink írták

63 hozzászólás
 • 63. nice 2008. december 14. 20:47
  „gyakornok ismerőka tv2-nél. mindenbe nem, de vmibe azért belelátnak!”
 • 62. georgbob 2008. december 14. 19:48
  „nice...
  Ha tényleg bennfentes infóid lennének, akkot ugye tennél azért hogy kiderüljön a dolog? Ja, így azért már más, azt bizonyítani kéne...Sajnálom az olyan embereket,akik csak vagdalóznak vaktában..”
 • 61. nice 2008. december 14. 09:00
  „Kisördög100, lehet benne vmi. :) És sztem Mester Tamás azzal győzte meg a többieket, h közölte Fenyővel és Eszenyivel, h ne legyenek már hülyék, a pénz fele az övék lesz! Már az elejétől nyomják a kis Viktorkát, csak azt nem tudom, mit esznek rajta, mert hangja az nincs. Jah, de pénze van, és ez a lényeg. Meghallgatnám egyszer úgy is, hogy nem nyúlnak hozzá a mikrofonjához, mondjuk a döntőn. Na, de kár minden okfejtés, lefutott már ez a meccs. Szegény Dávidot sajnálom, tiszta hülyét csinálnak belőle!”
 • 60. kisördög100 2008. december 13. 14:44
  „Na vajh miért tartották bent a Viktort őt is beveszik a buliba a Fridi meg mester azt hármasba úgy mégis csak jobb. :-))))”
 • 59. nice 2008. december 13. 07:42
  „ez a hitgyülekezetes támogatósdi tiszta hülyeség. Én katolikus vagyok, a második szomszédom evangélikus. Mindketten szavaztunk Dávidra. Most akkor már a katolikus és evangélikus egyház is őt támagatja, vagy hogy van ez??! ne-vet-sé-ges! Hajrá Dávid!”
 • 58. Victory 2008. december 12. 16:24
  „52-re reagálok:
  Ki tagadta le a tizedet? Malakiás könyvét olvasd el. És ki mondta hogy ez új vallás? Ez a legrégebbi, az eredeti. Azok a híresek pedig azóta korcsosultak el idáig, amit ti már ismertek mint "igazit". Olvasd el légyszives a Károli féle újszövetséget, és keress rá, hogy pl. találsz-e csecsemő keresztséget? Vagy találsz-e szót a purgatóriumról? Meg hasonlók. A Hit gyülekezete visszament az alaphoz, lepucolta a sok rápakolt emberi és más dolgot. A tizedet mindenki saját szabad akaratából fizeti név nélkül a kosárba dobva borítékban, vagy csekken ad fel támogatást szintén saját szabad akaratából. Vagy jobb lenne ha az adózókat nyúzná a gyülekezet is hogy fennmaradjon? Nem az az igazságos, hogy mindenki fizeti a magáét? Kíváncsi lennék, hogy ugyanezekkel a feltételekkel, a többi "nagy" meddig bírna fenn maradni? Dávidról meg annyit, hogy nagyon tehetséges, és ha tehette volna, akkor sokkal jobb dalokat énekelt volna, de nem hagyták neki soha, hogy maga válasszon. Nagyon tehetséges, hallgasd meg a karácsonyi cd-n amit énekel. A hit kérdése pedig titkos adat, senkit nem szabad ez alapján megítélni, vagy felelősségre vonni. A toborzás meg nem is rossz ötlet, lehet hogy tényleg ezt kéne tenni? Győriek, ti meg legyetek már annyira lokálpatrióták, hogy szavaztok rá és nem piszkáljátok!HAJRÁ DÁVID! HAJRÁ GYŐR!”
 • 57. Gabor5 2008. december 10. 23:43
  „Isten tudna látható formát ölteni, csak nem akar! Nagy különbség. Isten jelenleg rejtőzködik! Ugyanakkor be lehet lépni a jelenlétébe, ezért jön a Szent Szellem. Ez nem látható szinten történik meg, ez egy belső érzés, a külső szemlélőnek ez csak valamilyen fizikai megnyilvánulás. De ha még nem volt ilyen megtapasztalásod, nem értheted miről beszélek. Itt most NEM az a lényeg, hogy egy egyház milyen régen alakult, új vagy régi, itt Istenről, és Jézusról van szó.
  Hogyha úgyis vannak gyülis ismerőseid egyszer nyugodtan elmehetnél velük egy istentiszteletre, biztos jobban megértenéd ezeket a dolgokat.”
 • 56. piszike 2008. december 10. 23:23
  „Isten nem tud megjelenni, látható formát ölteni, és nem is érezheted a közvetlen jelenlétét, ezért a gyülis szellem csak egy amolyan odaképzelt isten, talán egy Jin aki előbújik ha dörzsölöd a lámpást.... Ezt épp ésszel felfogni nem lehet.... bár mondom, nem ítélkezem a hites emberekről, mert vannak ismerőseim, s semmi baj velük a civil életben, az hogy a gyüliben hogy viselkednek pedig nem érdekel! az igazi egyház több mint 2000éve alakult ki, van múltja, az újdonsülteknek pedig nincs.... ez itt a lényeg”
 • 55. Gabor5 2008. december 10. 22:28
  „piszike!
  Őszintén szólva nem tudom miért tagadják le, talán azért, mert volt időszak, mikor a Gyülekezetet elég komoly támadások érték ezen a területen, és sok emberben még mindig az a világkép él, hogy az egy lehúzos hely, és ugyanakkor így próbálják háttérbe szorítani azokat az erkölcsi alapelveket, amiket a gyüli képvisel. Másra nem tudok gondolni, részemről soha sem tagadtam le, és akiket én ismerek szintén nem, hiszen a tizedfizetésről a Biblia tanít.
  A másik kérdés eléggé bonyolult, nem tudom, hogy tagja vagy-e valamelyik felekezetnek, vagy hogy a Bibliát mennyire ismered, de abban az áll, hogy ne imádj bálványokat. Már pedig ha bemész egy katolikus templomba mást sem látsz csak szobrokat, freskókat, kereszteket stb., és pont ezek minősülnek bálványnak, mert az emberek ezek előtt hajolnak meg. Isten ezeken a helyeken nincs jelen, mert az egyik fő parancsolatát szegik meg. Ha voltál már hites összejövetelen, ott az ember saját szemével is láthatja a Szent Szellem működését, és ez a válasz Túrabakancs kérdésére is, hogy az emberek miért esnek össze. Pontosan azért, mert Isten jelenléte itt megtapasztalható. És mikor valaki az általad említett egyházakból átmegy a Hit Gyülekezetéhez, pont akkor találja meg azt az Istent, akit keresett, az egyedüli Istent. És ez nem azt jelenti, hogy másik istent akarnak maguknak.”
 • 54. Temporal 2008. december 10. 20:32
  „Én drukoltam Dávidnak nem mintha tetszene a müsor meg álandó nézője sem vagyok de mégis csak Győri,de ez a Hit gyülekezetes hír ez sokkolt.Ez olyan mikor esküvő elött bejelentenék hogy szép a mennyaszonyos csak farka van.”
 • 53. elemér 2008. december 10. 16:05
  „Valójában ez egy Mo. müsor és nem nemzetközi. Ezt nem nézik a nagyvilágban, hiába van ez youtube vagy magyarul online. SMS is meg döntés is természetes otthoni. L.Krisztian lehet hogy kap szerepet Vegasban, de Davidet azt kétlem. Szerintem jobb is, mert nem szabad hogy az ország lejárassa magát.
  Király pedig mindenhogy megél az USA-ban,m még ha nem is szerepel hires helyeken.

  Vallásban nagy pénz van és az emberek változtatják a vallást mind a ruhát. Ott van Bush, háromszor változtatta a vallását, és minden lépését az ur irányitotta. Tönkre tette az USA-t. Obamanak kell kiásni az országot a lyukbol.”
 • 52. piszike 2008. december 10. 14:42
  „15. sorszámú hozzászóló üzenetére reagálok, s kérdezem tőle, hogy miért van az hogy minden hitgyülis letagadja, hogy a fizetése 10%-át a gyülekezetnek adja? Nekem van több gyülis ismerősöm is, s az ilyen kérdésekre mindig nemleges választ adnak,miért?
  Én nem ítélem el őket, s az ÚJ hitet sem, de a tagok 80%-a valamilyen vallás tagja volt egykor, miért állt át, miért hagyta el a rendes, és világszerte elismert hitét (katolikus, evangélikus, református), ez náluk nem bűn??? Szerintem igen, Ők másik istent akartak maguknak, aki nem az az Isten, akiben a normál ember hisz. Ők egy bálványt imádnak, mint a zsidók, akkor most hogy is van....????”
 • 51. piszike 2008. december 10. 14:18
  „véleményem szerint a megasztár már nem arról szól, hogy ki mennyire tehetséges, ki mennyire (jól, és milyen műfajokban) tud énekelni, hanem a pénzről, amelyik versenyző mögött olyan emberek, csoportok állnak, tudnak rá több tízezer ft értékben sms-t küldeni, annak eleve nagyobb esélye van a továbbjutásra, aki mögött pedig olyan szurkolók, akik nem engedhetik meg ezt a luxust, természetes,hogy kiesik. De igazából nem is az a lényeg, hogy ki jut tovább, ki lesz a megasztár, henem az, hogy a műsor befejeztével megállja-e a helyét. Szerintem mindegyik fiú meg fogja állni a helyét, viszont Dávid csak a musical területén lesz befutó (ha lesz) s a megasztár nem arról szól csak, hogy egy műfajban legyél jó, hanem hogy váltogasd a hangszíned,több műfajban is megáld a helyed, na ő már itt elbukott...”
 • 50. 49. 2008. december 10. 09:47
  „Az én meglátásom szerint, ha a zsűri nem Király Viktort, hanem Lakatos Krisztiánt juttatta volna be, akkor ő lett volna a biztos kieső, mert Fekete Dávidnak oly nagy a szavazóbázisa, amiért bent tudd maradni.
  Különben igaz, hogy a ,,megasztár", a ,,csillag születik" és a hozzá hasonló versenyek a határon túli magyarok vagy a nagyobbik kisebbség felkarolásáról szól.
  Egy normális versenynél a zsűri - szakértő, nem pedig bohóc - szokott véleményezni, és a versenyzőket tovább juttatni.
  Itt is ezt kellett volna csinálni, az utolsó két versenyzőnél már a közönség döntheti le, hogy ki essen ki. Az ilyen megoldásnál viszont nincs annyi SMS, tehát nincs pénz a műsorban.”
 • 49. elemér 2008. december 10. 08:17
  „Úgy néz ki hogy David megnyerte az SMS-t is meg a blog-t is. Megasztárt viszont nem nyert, még akkor se ha szerény magyar és Györi. Ezt neki csak megadták.”
 • 48. koromvirag 2008. december 10. 07:26
  „A Megasztár 4 halála: a korhatár levitele és a zsűri kicserélése!!!”
 • 47. Poltergeist 2008. december 10. 06:47
  „Ennyi lúzerságot amit egyketten összehordanak asszem be kellene tolnom pár felest,hogy felérjek az értelmi szintre:D”
 • 46. Eszi 2008. december 10. 01:31
  „Szemely szerint!

  Media suliba jarok ahol alapvetoen megtanitjak, h a nezoket megnyerni kell nem pedig elvaditani olyan abszurd dolgokkal mint h szembe allitjuk az amerikabol hazapottyant mar sztar szamba meno aranyifjut egy hazai kedves szereny fiatal tehetseggel. Ami szemetszur az ertelmes nezonek bar csak az utolso adasokat figyeltem feluletesen de valami meg sem hagy nyugodni! Hol van odairva 1 kotablara , hogy nem musical sztart keresnek es nem swing enekest tehetseget keresnek es miata van kulonbseg tehetseg es tehetseg kozott? Es ki az a b... Mester Tamas, h allandoan a szakadek rock n roll hianyzik neki!? Mert nem ultetik be esetleg Korda Gyorgy urat o majd hianyolhatja a klarikat az eloadasokbol (neharagudjon meg senki de nevetseges ami folyik) viszza terve mondandomhoz mit keres 1 amerikai mar felig sztarpalanta 1 tehetsegkutato versenyen? Mifele dolog az, h eleve engedik, h elinduljon a versenyen!? Es az elfogultsag ahogyan bentartani probaljak a nyomurult amcsi gyereket aki persze vigyorog es jajj de helyes (menjen el modellnek) es nem akarjak kinyitni a szemuket? de hat ez van ezt kell szeretni! 1 szo mint 100 igfy aztan a tv2 varhatja h valaha az rtl klubbot megelozze nezettsegben! de talan lassan mar azert kuzd h eletbenmaradjon? Mindenki dontse el magam nem ez az orszag legnagyobb baja de itt kezdodnek az alapveto elvi promlemak! bocsa de nem volt ekezet:)”
 • 45. exupery 2008. december 09. 23:41
  „Kedves Mindenki!

  Személy szerint, nagyon örülök annak, hogy Dávid idáig eljutott, önerőből.
  Bár meg kell hagyni, hogy a tv2 megasztár stábjából sokat tettetek azért, hogy ne így legyen és tesznek most is azért, hogy Dávidnak esélye sem legyen.
  Ez a fiú a maga erejéből jutott el idáig ahol most van.
  Nem állt mögötte gazdag és befolyásos szülő/ lásd Viktor apukája/
  vagy a Lakatos klán, akik megmutatták foguk fehérjét..kár mert Dávid tényleg a barátjának hitte
  Krisztiánt.
  Nos elérkezett a műsor vége és amint azt mindenki láthatta, Viktornak áll a győzelem rúdja a zsűri néhány tagja jóvoltából. / Mester T./
  Szinte már nyomon követhető az a magatartás és befolyásolás amit hétről hétre láthattunk és hallhattunk e zsűritag részéről. Pedig miről is szólt eddig a Megasztár?
  Jöttek a semmiből kedves és tehetséges emberek akik megvalósították a "magyar álmot"
  lásd Tóth Vera, Oláh Ibolya, Gáspár Laci, Rúzsa Magdi és még sorolhatnám a neveket, akik mögött nem álltak pénzes és befolyásos szülők, csak egy dolog volt velük a tehetségük és a hangjuk.
  Nos ez a megasztár 4 lassan nem szól másról csak botrányról pletykáról és klánokról.
  sajnálom ezeket fiúkat, hiszen Viktor is és Krisztián is igazán tehetséges emberek, de talán a szüleik és hozzátartozóik jobban éhezik a sikert és e talmi csillogást mint maguk a fiúk.
  Krisztiánnak az élete igy is úgy is sinen van hiszen ott a swing zenekar amit már az ősei elindítottak jó uton, és különben is várja Las -Vegas, szerették őt az emberek egy kedves mackó volt. sajnos csak volt, mert a maci mögött ott van a ragadozó..kár érte..tényleg. Viktor családját pedig most már tényleg mindenki ismeri.Pedig Viktor egy kedves fiú..tényleg és sármos is...
  És akkor mit keres eme társaságban Dávid?
  Hát igen mögötte nincsenek dinasztiák nincsenek média mogulok, mellette csak a közönség áll aki nagyon szereti őt, mert egy országot varázsolt bájával és szerénységével...hogy néha hamisan énekelt?
  Bocsánat, de ki nem tette azt ebben a megasztárban, és ráadásul, ő képzetlen amit számtalan esetben el is ismert.
  Ő a magyar népmesék hőse a király legkisebb fia, aki elindult szerencsét próbálni..
  Sokan gátolják, de mi legyünk rá igenis nagyon büszkék és szeressük őt, mert ő csak egy győri fiú aki a szívét lelkét adja az énekért, és teszi ezt minden szombaton.
  "Mert jól csak a szívével lát az ember"
  exupery”
 • 44. tarkabarka84 2008. december 09. 22:17
  „A Megasztár eredetileg tehetségkutató lett volna. Ennek ellenére a mostani szériában, Dávidot kivéve, csupa olyan szereplőt hallhattunk a vége felé, akik vagy zenész dinasztiából származnak, vagy régóta van már együttesük, és a zenei élet periférián kerengnek, ámde gyakorlattal.
  A kisalföld.hu beírása alapján arra következtethetek, hogy mégsem a lelkes győri lokálpatrióták szavaztak Dávidra.
  Sebaj, szereti őt az ország. És talán más városokban azt is hallják, hogy a Megasztárnál nem mindegy, hogy ki milyen dalt kap az egyébként meg nem nevezett, de minden jel szerint nagyon részrehajló zenei szerkesztőtől. Egy tuti világszámot jóval könnyebb elénekelni, mint egy punnyadt Hooligans dalt. És szakértő fülek hallják azt is, kinek hogyan keverik a mikrofonját. Viktorka közepes hangját zengetik, más zengő hangját kicsit lejjebb veszik...”
63 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kattints - A legtutibb karácsonyi ötletekért!

A karácsony az év egyik legszebb ünnepe, és egy jól eltalált ajándékkal felejthetetlen pillanatokat… Tovább olvasom