Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Fábry bocsánatot kért, az ügyvéd elfogadta

Régóta éleződött a helyzet Fábry Sándor és Magyar György között, hiszen a devecseri iszapkatasztrófa után Magyar György 13 százalékos sikerdíj fejében vállalta el a károsultak képviseletét, Fábry Sándor pedig ezt nem nézte jó szemmel.
A showman többször is nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a sztárügyvédet, aki a helyzet tisztázása végett mégiscsak elfogadta Fábry Sándor meghívását. A felvételeket visszanézve megállapíthatjuk, hogy a két fél meglengette egymás előtt a fehér zászlót, hiszen miután Magyar György felvilágosította Fábry Sándort a devecseri ügy pontos részleteiről, a showman azonnal bocsánatot kért.

Magyar György úgy vélekedik, hogy a műsor szintjén kibékült Fábryval. ,,Valóban megtörtént a bocsánatkérés, így a show szempontjából beszélhetünk a békéről. Mindenki láthatta, hogy az interjú nagyon jó hangulatban telt, és végre Sándornak is sikerült megértenie a dolgok miértjét. Ezzel az ügyet lezártnak tekintem. Nem szeretnék túlságosan elbulvárosodni, ezért nem is kívánok a showmannel többet foglalkozni." - nyilatkozta a NapiászOnline-nak Magyar György, aki a devecseri ügy jelenlegi állásáról is beszélt.

FOLYTATÁS ITT >>

Olvasóink írták

  • 1. hollokoszt88 2011. február 18. 00:35
    „Válthatna nevet izraeli györgyre.. jajj,most milesz, a végén még beperel..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy évig volt egy rozsdás kés a koponyájában - fotó

A harminchét éves Li Fu állandó fejfájásra panaszkodva ment be a kórházba, ahol a röntgent végző… Tovább olvasom