Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Erotika a parketten és otthon

A magyar lányok lusták, azt hiszik, elég, ha leveszik a melltartójukat, de a sztriptíz ennél jóval több – vallja Pirner Alma világbajnok sztriptíztáncosnő. A férjének öt év alatt csak egyszer vetkőzött.
Erotikus tánctanfolyamokat tart Pirner Alma világbajnok sztriptíztáncos. A tanítványok az órán csinosan, magas sarkú cipőben gyakorolnak majd, de vetkőzni nem fognak. Miért?

– Ezek az órák inkább az önbizalmat növelik, s a nőiességre hatnak. Persze ha valaki olyan önbizalomra tesz szert vagy úgy ráérez, hogy otthon is elő szeretné adni, tegye. De sokkal inkább az a lényeg, hogy a nők elfogadják magukat, és szebben mozogjanak – mondta lapunknak Pirner Alma, aki magát hiteles embernek tartja, hiszen „aki nyer egy világbajnokságot, az olyanok számára is elismertté válik, akik korábban előítéletekkel voltak iránta".

Pirner Alma
Pirner Alma

– Nekem ez nem olyan nagy szenzáció, az én életem az erotikáról szól. Számomra ez nem fölvett munka, egész nap ezzel foglalkozom.

Alma rúdtáncot is oktat, ami szerinte a közfelfogással ellentétben inkább sport, és nem a füstös bárok produkciója. Speciális erőnlétet és készséget kíván. Volt olyan tanítványa, aki civilben fitneszedző, ezért feltételezte, hogy a kisujjából kirázza a trükköket. De a lány mégsem volt képes semmire a rúdon – nem érzett rá a technikára. Most viszont egy kimondottan vékony lányt készít fel a világbajnokságra, aki „szinte csont és bőr, de felmászik a rúd tetejére, nem jön le tíz percig, és mindenféle elemet képes megcsinálni".

Ez egy vicc – válaszolta Pirner Alma a felvetésre, hogy a lapos viszonyt megmentheti-e a nappaliban előadott erotikus tánc. Ő abban hisz, hogy egy párkapcsolatnak minőséginek kell lennie, függetlenül attól, hogy egy vagy húsz éve tart. Vagyis mosott haj és smink otthonra is, érintések, alkalmanként gyertyafény és wellnesshétvége.

Pirner Alma
Pirner Alma

– A párunk nyilván a belső értékek miatt is szeret, de mégis egy férfi-nő kapcsolatról van szó – jegyezte meg a táncos, aki szerint nem szabad odáig eljutni, hogy nevetséges legyen, ha a nő táncol otthon vagy szép fehérneműbe bújik. Meggyőződése, hogy elsősorban a nő dolga a kapcsolatban az erotikát és a lángolást fenntartani. Mert a férfiak képtelenek rá. Ők arra képesek, hogy nagyon jól reagáljanak arra, amit a nő tesz.

A férjét imádják a lányok. Alma férje, Presinszki Ákos – a tánciskola honlapja szerint – Európa egyetlen profi férfi rúdtáncoktatója. Amit ő csinál, az csak fitnesz és nem erotika. Ausztráliában és Amerikában sok a férfi tréner, s az órákat is látogatják férfiak. „Olyan ez, mint amikor Magyarországra a nyolcvanas években bejött az aerobik – magyarázta Alma –, csak női tanárok voltak. Amikor megláttuk az első férfi oktatót a feszülős gatyájában, összesúgtunk a csajokkal. Ma a legsikeresebb aerobikoktatók, versenyzők mind férfiak. És nem nevetünk rajtuk, Ákost imádják a lányok, nagyon jól magyaráz, és más típusú órákat tart, mint a női tanárok."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árral szemben úszott Ophélie holtteste?

Egyre valószínűbb, hogy bűncselekmény áldozata lett a francia diáklány - adta hírül a Bors. Az… Tovább olvasom