Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Egy szerelmes délután Brózik Klárival

Két szereplős, tizennyolc éven felülieknek ajánlott darabban mutatja meg tehetségét a Jóban Rosszban sztárja, Brózik Klári.
A Délutánban egy pincérnő bőrébe bújva találkozik tizenhárom éve nem látott plátói szerelmével, egykori tanárával. A viszont látás pedig kellően felkavaróra sikerül.

Brózik Klári Margit szerepében minden este rabul ejti a televíziónézőket. Most azonban mindenki közelebb kerülhet egy kicsit a színésznőhöz egy kávéházi darab révén.

„A közönség teljesen részese lesz a Délutánnak, mert nem különül el egymástól a színpad és a nézőtér. Olyan, mintha az ember óvatlanul belehallgatna egy pár intim beszélgetésébe, drámájába. Ez egy nagyon mai történet, és közben az ember egyáltalán nem érzi, hogy színházi produkciót lát." – vélekedik Brózik Klári, aki a darab szerzőjével, P. Szabó Istvánnal játszik együtt.„A Délután alatt lehet rendelni, fogyasztani a kávéházban, ahol vagyunk, de azt reméljük, hogy mindenkit magával ragad majd a történet." – mondta a Jóban Rosszban sztárja. – „A darab érdekessége adja egyben a nehézségét is, hiszen a közönség közelsége ránk is kihat, minden rezdülést észlelünk, ami akár zavart is okozhat. Nagyon izgulunk, de már most vannak vidéki és határon túli felkéréseink is." – tette hozzá Klári.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV4: Olivér Bécit választotta, de lehet, hogy kizárják

A szombaton kiválasztott Olivér Bécit hívta párbajra. Mivel erről már korábban is beszélt,… Tovább olvasom