Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Demcsák Zsuzsa és Papp Gergő színésznek állt

Megmagyarázhatatlan események történnek a Bodolai család háza táján: egy beázás következtében újra felsejlik a falon Szabi Jézus festménye.
Csillagkút lakói Isteni jelenésről suttognak, és hamarosan megjelenik a helyszínen Papp Gergő, az Aktív kíváncsi riportere. A család pedig egyik napról a másikra ismert lesz, még Demcsák Zsuzsa is őket faggatja a Mokkában a rejtélyes történetről. A két népszerű műsorvezető korábban már kacérkodott a színészettel, így örömmel vállalták a szereplést a Jóban Rosszban-ban.Ismerős arcok bukkannak fel Csillagkúton. Demcsák Zsuzsa és Papp Gergő nap mint nap látható a TV2 képernyőjén, ám most rendhagyó módon a csatorna napi sorozatában is szerepet kaptak. A két népszerű műsorvezető egy titokzatos ügy okán kapcsolódik be a csillagkútiak életébe: ismét láthatóvá válik a falon Bodolai Szabi korábbi Jézus képe. A lakók csodáról beszélnek és hamarosan fel is tűnik az Aktív stábja Papp Gergővel, a Bodolai család pedig meghívást kap a Mokkába, Demcsák Zsuzsához.„Különleges élmény volt a Jóban Rosszban stábjával dolgozni, hiszen úgymond hazai terepen dolgoztam, otthon éreztem magam a Mokka stúdiójában, ám mégis másképp kellett viselkednem. Rendezői utasításra elnagyoltabb gesztusokkal és mimikával beszéltem, kicsit színészkednem kellett nekem is. Érdekes volt belelátnom abba, hogyan készül egy ilyen nagyszabású produkció." – árulta el a TV2 reggeli műsorának gyönyörű műsorvezetője, akitől nem áll távol a színészet, hiszen gimnáziumi évei alatt tagja volt a színjátszó körnek, amellyel még fesztivált is nyert annak idején.Papp Gergő szívéhez szintén közel áll a színészmesterség, sokáig úgy gondolta, színész lesz belőle.

„Kíváncsian várom a forgatás végeredményét, ugyanis nagyon furcsa volt, hogy monitoron nem láthatom és kontrollálhatom magam, mint az Aktív stúdiójában. Ráadásul bevallhatom, más karaktert könnyebb eljátszania az embernek, mint saját magát. De igyekeztem úgy viselkedni, mintha igazi helyszínen forgatnék riporterként. Az pedig külön öröm volt, hogy együtt dolgozhattam a Bodolai családot alakító színészekkel, mert nagyon kedvelem a karaktereiket." – árulta el az Aktív nagydumás műsorvezetője, aki tinédzser korában Bubik István színjátszó körében is megfordult, és szerepelt többek közt a Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart című filmben is, amelyben Marozsán Erika volt a partnere.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Klímacsúcs: savasodnak a tengerek

Hatvanöt millió éve a legnagyobb változás zajlik a tengerek és óceánok vizeiben. Tovább olvasom