Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Bosszúból reszelte véresre vendége körmét a manikűrös

A fiatal modell kritizálta a manikűrös munkáját, aki bosszúból véresre reszelte több körmét is. A seb két körmén elfertőződött, ezeket el is kellett távolítani.
A húszéves orosz modell, Maria Lomovskikh szülővárosában látogatott meg egy manikűröst, hogy körmeit széppé varázsolja. A lány aztán munka közben több dolgot szóvá tett a szakembernek, aki szörnyű bosszút állt - írja a Mirror.

"A körmös silány és szakszerűtlen munkát végzett. Munkaeszközei, reszelői piszkosak voltak, nem fertőtlenítette őket. Miután mindezt szóvá tettem, dühében olyan durván belereszelt a körmeimbe, hogy több vérezni is kezdett. borzasztóan fájt" - mesélte Maria.

A modell otthon bekötözte sebes körmeit, ez azonban már nem segített. Két körme gennyesen begyulladt, olyannyira, hogy azokat el kellett távolítani. A modell beperelte a szépségszalont.

"A kegyetlen nő miatt eddig három munkát veszítettem el, mert a körmeim még gyógyulnak és szörnyen festenek. Az eredeti körmeim pedig ha vissza is nőnek, azokkal soha többé nem szerepelhetek olyan reklámokban, melyben jól látszanak" - mesélt a következményekről Maria.

Az ügyben a kozmetika szóvivője is megszólalt.

"Elismerjük munkatársunk felelősségét, és megértjük a hölgy panaszait is. Természetesen nem hagytuk az esetet szó nélkül, az érintett manikűrösünk fizetéséből hamrinc fontot levontunk" - ismertette a szóvivő.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell a díjat "nemcsak megjelenésével és stílusérzékével, hanem kedvességével és nyitottságával… Tovább olvasom