Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Boldog új évet kívánok, egy csodálatos lánnyal!

Nem titkolom, Weisz Fanni nagyon nagy kedvencem. Szerintem a siket szépségkirálynő többet tett sorstársai elfogadásáért, mint egyes politikusok és szakértők hosszú évek alatt. Sokszor csúfolták, sokszor bántották azért, mert nem hall, de ő talpon maradt. Sőt, utat mutat. Elsősorban azoknak, akik teljesen egészségesek.
- Sokszor mondogatták, hogy süket, süket, süket! Nagyon rosszul esett, hogy is ne esett volna rosszul egy fiatal kislánynak…- meséli Fanni, aki ennek ellenére bízik az emberekben.
Hatalmas szeretet van benne. Az ünnepek előestéjén együtt vacsoráztunk. Ő MINDENÉVEL, az Édesanyjával jött, én meg a családommal. Fanni bűbájos volt, mind mindig. Az volt kislánynak is, amikor megismertem, és az most is, felnőtt, öntudatos nőként.

- Fanni pontosan tudja, hogy neki dolga van az életben, hogy neki nem csak lehetősége, hanem kötelessége is tenni a sorstársaiért - mondja Ági, az édesanya, aki fura nyelven kommunikál lányával, lévén, ő sosem tanulta a jelbeszédet. Hiszik vagy sem, megtiltották neki, mondván, lánya így megtanulhat „rendesen" beszélni.

Teljes cikk fotó és videó itt>>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amputálják Gábor Zsazsa jobb lábának egy részét

Amputálni kell a súlyos beteg Gábor Zsazsa jobb lábának egy részét, mert üszkösödni kezdett. Tovább olvasom