Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

A szülőszobában bukott le a hűtlen menyasszony

A férfi először akkor omlott össze, amikor az orvosok közölték vele, hogy csecsemője törpeséggel született. Ezt azonban egy nagyobb csapás követte.
Egy spanyol férfi életében gyereke születésének napja nem volt a legboldogabb esemény – írja a Daily Mail. A férfi először akkor omlott össze, mikor az orvosok közölték vele, hogy csecsemője törpeséggel született. Ezt azonban egy nagyobb csapás követte, mikor neje elmondta neki, miért szült beteg gyereket.

Az asszony az elmúlt évben titkolta férje elől, hogy esküvőjük előtt, a lánybúcsúján hatalmas hibát követett el részegen. Az nőnek ugyanis barátnői viccből rendeltek egy törpenövésű sztriptíztáncost. Alkoholmámorában az asszony annyira szexinek találta az apró férfit, hogy lefeküdt vele. Pár héttel később már tudta, terhes.

A nő vélhetően abban reménykedett, hogy a gyerek nem fogja örökölni apja rendellenességét, és így örökre titokban tudja tartani a félrelépést. Ám mikor az orvosok közölték vele a diagnózist és kezébe adták újszülött gyerekét, könnyekben tört ki és mindent bevallott a férjének.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megfenyegették Malalát pakisztáni szélsőségesek

Mindössze néhány órával azután, hogy a diáklányt Nobel-békedíjjal tüntették ki, egy pakisztáni szélsőséges csoport halálosan megfenyegette. Tovább olvasom