Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

A koszos padlón mosták le a KFC-s csirkéket - videóval

A példátlan eset az egyik dél-afrikai étteremben történt. A csirke fűszerezése nem felelt meg az elvárásnak, de pazarolni nem akartak, így lemosatták a húst a dolgozókkal.
A KFC kínos bocsánatkérésre kényszerült, miután a dél-afrikai Braamfontein éttermében döbbenetes felvétel készült. A csirkéket ugyanis a koszos betonpadlón kezdték el lemosni - írja a Metro.

A felvételen jól látszik, amint a két dolgozó hanyagul dobálja a földre a húst, és slaggal mossa le a darabokat. Doug Smart ügyvezető aztán magyarázatot adott a történtekre és bocsánatot is kért.

"Őszintén sajnáljuk ami Braamfontein-ben történt. A csapatunk a csirke rántása előtt ismerték fel, hogy a fűszerezés nem felelet meg a szigorú előírásoknak. Hogy ne pazaroljuk el a rengeteg húst, úgy döntöttünk, hogy egyszerűen lemossuk róla a fűszert. A mosás azonban a raktár padlóján történt, ami elfogadhatatlan. Tudjuk hogy csalódtak bennünk, de szeretnénk ha tudnák, hogy az ügyet komolyan vesszük. Mindent megteszünk, hogy soha többé ne fordulhasson elő hasonló" - áll a közleményben.

Here is the Video. . . . . #KFCBraam

Posted by Mfumo Bamuza on 2015. május 9.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meztelenkedés miatt tartóztatták le a turistákat

A három turista pucéran fotózkodott az Angkor Régészeti Parkban, a délkelet-ázsiai ország fő… Tovább olvasom