Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

10 dolog, amit a férfiak utálnak a nőkben...

Ahogy a nőknek sem szabad fejet hajtaniuk párjuk méltatlan viselkedése láttán, a férfiak sem képesek a nőknek mindent szó nélkül eltűrni. Náluk is elszakadhat az a bizonyos cérna, mert a hölgyek többsége képes idegőrlő tevékenységek gyakorlására. Finoman és lassan játszanak a férfi idegzetén, várva, hogy mikor szakad el.

Íme, néhány dolog, amit ne tegyél, ha te szeretnél lenni a pasi számára az ideális társ!

1) Ne légy könnyű préda!

Az első randevú ne végződjön az ágyban. Ha egy férfi a komoly kapcsolat esélyét látja benned, éreztesd vele, hogy nem akárkivel vagy hajlandó párkapcsolatba lépni. Egy pasi szereti, ha meghódíthatja a kiszemelt nőt. Ne add ki magad teljesen, legyen benned mindig valami, ami felfedezésre vár!

2) A zöld szemű szörny

A férfiak nem szeretik, ha párjuk az örökös féltékenykedéseikkel zaklatják. Főleg akkor nem, ha ennek semmi alapja sincsen. Egészséges féltékenység mindenkiben van, de nem szabad beteges formát öltenie, mert veszélyezteti a kapcsolatot. Ennek az eredménye az lesz, hogy a férfi valóban félrelép, mert társa folyton sanyargatja. A túlzottan féltékeny ember alacsonyrendűnek képzeli magát, s attól retteg, hogy párja mikor talál tőle egy értékesebb társat.

Párunk nem hiába van velünk, számára mi vagyunk a legszebbek. Néha hagyni kell hadd menjen el, mert akit hagynak elmenni, az előbb-utóbb visszavágyik. Fogadd el magad, és találd meg a belső harmóniát. Ez a kulcsa annak, hogy boldoggá tud a másikat tenni.3) Hiszti végelgyengülésig

A férfiak egyszerűen nem tudnak mit kezdeni egy síró nővel. A nők érzékenyebbek, könnyebben törik el náluk a mécses, de apró dolgokon ne kezdjünk el párunk előtt bömbölni, mint egy kisgyerek. Például, ha kövérnek látjuk magunkat, ne kérdezgessük folyton, hogy annak tart-e bennünket. Ezekkel a hasonló kérdésekkel ki tudjuk kergetni őket a világból. Pláne, ha rébuszokban tálalod a gondjaidat. Beszélj érthetően, mert a férfi sarokba szorítva érzi magát.

Felejtsük el a hiszti rohamokat, mert ezzel eltoljuk magunktól a férfit. Nagyobb tisztelet övez majd minket, ha panaszkodás helyett, erős nőként megoldjuk a problémáinkat.

A dühös nő nem szexi látvány. Ez az egyik legrosszabb irracionális érzelmek egyike, melynek kifejeződési formái közt találjuk a keserűséget, féltékenykedést és a romboló kritikát. Ne engedjük, hogy érzelmeink elragadtassanak.

4) Beszél, beszél és beszél

Egy egyszerű kérdést hallatán a nők többsége fél órás monológba kezd, melyet a párjának végig kell hallgatni. Egy kis idő múlva a férfi már nagyon unja a dolgot, de félbeszakítani sem mer, mert fél a következményektől. Ügyelj arra, hogy a kettőtök közötti kommunikáció kétirányú legyen. Fordulj érdeklődve párod irányába. Érezze, hogy mindig meghallgatod. Elmesélheted, hogy milyen volt a napod, de ne menj olyan részletekbe, hogy pontban 8-kor dugó volt a városban. A lényeges dolgokat emeld ki.

5) Birtoklod testét, lelkét és szabadidejét

A féltékeny ember akarja csak párját birtokolni. A szerelmed is önálló személyiség, önálló akarattal és vágyakkal, ne akarj engedély nélkül belépni magánszférájába. Ne helyezz nyomást rá, hogy minden szabad percét veled köteles eltölteni. Kis időt nem árt külön tölteni, hiszen minden embernek saját élete van, nem kötelezheted, hogy a sajátját adja föl. A ragaszkodása nyilvánvaló lesz, ha engeded neki, hogy néha portyázzon egy kicsit, persze nem más nők után koslatva.

6) Vásárlási láz

Nem ajánlott a pasidat a vásárlási körutadra elcipelni. Köztudat, hogy nem bírják elviselni azt az időt, míg te komótosan felpróbálsz minden egyes ruhaneműt, egyik boltból a másikba sétálgatok. Erre ott van a barátnőd. Te is jobban fogod magad érezni, ha nem kell a pasid fájdalomtól eltorzult arcát bámulnod, esetleg morcos megjegyzéseit hallgatnod. Addig is ő szabadságolja magát, így mindketten jól jártok majd.

7) Szex, kihúzva a listáról

Ne vond meg tőle a szexet, ha összekaptatok valamin. Ez nem azt jelenti, hogy szeretkezz vele, ha nincsen kedved. Puszta dühből azonban ne fordítsd ellene a leghatásosabb fegyvert. A békítő szex nagyon jó dolog. Előtte azonban mindenképpen tisztázzátok a problémát!

8) Csípős megjegyzések

Ne kritizálj másokat az ő jelenlétében. Főleg ne a nőtársaidat. Csak elásod magadat, és azt érezteted vele, hogy nem vagy kibékülve magaddal. A férfiak olyan társat szeretnének, akik harmóniában állnak önmagukkal, hiszen csak így teheted boldoggá a másikat.

Fékezd a nyelved tehát, ha valami olyat látsz, ami nem tetszik. Egy zsémbes, folyton zsörtölődő nőszemély senkinek sem hiányzik. Barátnőddel beszéld meg ezeket a dolgokat

Tudnod kell, hogy pletykálni az alacsony fejlettségű emberek szoktak. Ha valami rosszat terjesztesz egy másik emberről, mindig visszaüt. Tehát csak óvatosan, nem hiszem, hogy ki akarnád húzni a gyufát a nagyobb hatalmakkal szemben.

9) Káromkodás

Szegény, jó szüleink nem kondásnak neveltek bennünket. Kiábrándító egy nő szájából hallani a csúnya szavakat! Néha mindenki elejt egy-egy káromkodást, de azért arra ügyelj, hogy rendszeresen ne gyakorold előtte!

Végszóként...

Ha ezektől a magatartásoktól távol tartod magadat, és támasza leszel az emberednek, a jutalmad sem marad el, a tenyerén fog hordozni. A férfi, bár nem mondja, vágya, hogy szeressék. Hiuságát legyezgesd, dicsérd sokat és tüntesd fel jó színben környezeted szemében. Igazán hálás lesz érte. Ők sem érzelem nélküli robotok, így a tipikus nőies viselkedések őket is a sírba vihetik.

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. metrooman 2008. december 23. 14:15
  „neo35 Látom neked is az a meglátásod hogy a férfiak a rosszak kivétel nélkül a nők meg a TÖKÉLETESEK.
  Csak a szerénység az egyetlen problémád mi...?
  Az a poén hogy a "Amit a nők utálnak a pasikban" cikknél egy férfit se láttam fortyogni nem ugy mint téged most vajon miért....!!!
  Nektek nőknek lehet véleményetek meg ilyen listátok a pasiknak meg hagass a neve, még jó hogy személyesen nem ismerjük egymást...remélem.:-( :-(”
 • 27. Imcsi 2008. december 13. 11:30
  „19. hozzászólás TakácsTamás
  Ízlések és pofonok..... Szerintem nem szép, hanem jó!”
 • 26. Korrekt5 2008. december 12. 21:06
  „Már az elsö pontba belekötök:))

  Ha lefekszik ha nem nekem mindegy, nekem a ez dönti el, hogy komolyan veszem vagy sem.
  A személyisége, és azt nem tudja eltitkólni, ha le fekszik ha nem, szerintem ez nem jó taktika.

  A sex-elvonás, kicsit nevetséges. A férfi épp ugy tudja alkalmazni ezt a fegyvert. Ha a nö jó-romantikus-kieligétö sexet kap akkor rajong érte és mindent megtesz csak, hogy renbe legyenek a dolgok.

  Szerintem van olyan nö akinek jól áll a káromkodás, de csak kimondottam megfelelö helyen és környezetben.

  Mindenek fölött egy nagyon fontos dolognak kitünöen kell müködnie a higéniának és az ápoltságnak. Sajnos ebben mindkét fél sokszor elég gyengén áll.”
 • 25. ideals 2008. december 12. 18:54
  „.. a női szerelmi vallomásokkal "adós maradtam" egy kicsit.
  Minden benne van egy szeretettel elkészített sütiben, egy vacsorában, egy "rád gondoltam, megvettem" ingben, stb. stb.
  Csinosnak lenni? Ha hajnalban, mikor felébred, álmosan, kócosan, stb. és akkor is szépnek látod, akkor nem érdekes, hogy naponta jár-e fodrászhoz...

  Egyébként erről egészen nagy vitafórumot lehetne nyitni!”
 • 24. ideals 2008. december 12. 18:50
  „.. a múltkor már írtam, hogy van egy ilyen könyv: "Mert megérdemellek" - a címe. Ja, a reklám helye.
  Olyat kapsz, amilyet megérdemelsz - kicsit bővebb értelemben. Kb. azt vonzod magadhoz, akiben a te negatív tulajdonságaid is megvannak, és bizony a másik gyakran tükröt tart eléd, ami nem mindig kellemes.

  Az én másik felem "latin" pasi.. Na, ha hiszti, akkor az felér 3 nővel.. - ha vásárlás? - akkor egy álom, mert van ízlése, jó dumája, és elvarázsolja az eladókat, így aztán "nyerünk" a vásárláskor, biztos, hogy jobb árut olcsóbban tudunk hazavinni.

  Az előző cikkhez való hozzászólásomban is írtam, az a lényeg, hogy szeret-e.
  A férfi szerelmi vallomása, ha lenyírja a füvet (pl.) - elkészít egy szendvicset vacsorára, bedobja a ruhákat a mosógépbe.. - ha boltban jár, hoz egy szelet csokit, mert tudja, hogy azt szereted, letép egy szál virágot az utcai bokrokról...
  Most mondhatjátok, hogy "igénytelen" vagyok..

  A cikk írója meg másképp is fogalmazhatott volna - mondjuk - és akkor nem a "férfi sovinizmus" jön le nekem..”
 • 23. TakácsTamás 2008. december 12. 17:48
  „Nane! Min is?”
 • 22. nane 2008. december 12. 17:42
  „Takács Tamás ugye téged is anya szült? Talán nővéred vagy húgod is van.Gondolkodj el...”
 • 21. zotya975 2008. december 12. 17:09
  „Neo35! Ez így van, mi sem vagyunk tökéletesek, de ez a cikk nem rólunk szól, vagy mondjam azt, hogy tipikusan női dolog, ha felvetünk egy problémát, akkor kapásból visszatámadtok?
  TakácsTamás! Nem kétlem szinészóriás volt, de szerintem ebben nincs igaza. Tény hogy el sem tudnám szex nélkül képzelni az életem, de azt hogy a nőkben csak a pinájuk szép csak az állíthatja, akinél arról szól a dolog, hogy villanyt le, azt túd neki. És ugye mostanában ez a neander-völgyi stílus már felejtős.”
 • 20. xd86 2008. december 12. 16:33
  „az én barátnőmre sajnos a féltékenység jellemző. de mennyire...
  ezzel sikerült elérnie azt, hogy már a lánybarátaim is távolodnak tőlem, mert ismerik párom remek tulajdonságát.”
 • 19. TakácsTamás 2008. december 12. 14:59
  „Gáti Oszkár mondta egyszer, hogy a nőkben egyetlen szép dolog van: a pinájuk! A többi könnyen felejthető.
  A színészóriás már csak tudja!”
 • 18. Gondolkodo 2008. december 12. 14:29
  „szép napot!zotyának teljesen igaza van,de ha leülnének elbeszélgetni hogy mi is a baj,nem mindjárt egymásnak ugrani,sajnos egyre durvábak már a nők is,és ilyenkor egy férfi mit tesz,máshova megy,Tévedés nee essék,nő vagyok.ismeretségi körömben hány nő lépett félre az ura mellett volt aki a gyerekeit is elhagyta,pedig a férje dolgozik,éjjel nappal,nem kocsmátik,nme cigzik,szabadnapján még plussz pénnzt is keress,mégse volt jó”
 • 17. 1olvasó 2008. december 12. 14:00
  „Neo35! Neked egy nagy bajod van! Még nem találkoztál tündéri pasival! Pedig van! 36 éves koromig ugyanaz volt a véleményem, mint Neked. De szerencsére, találtam egy kivételt! A párom nem elhízott, nem önző, kedves, és a tenyerén hordoz engem és a kisfiunkat is. Szóval kívánom, hogy te is találj egy ilyen társat és megváltozik a kicsit véleményed.”
 • 16. knifemaster 2008. december 12. 12:07
  „#13
  "Szégyen ránk nézve nőkre, hogy egy darabka kolbászért egy egész disznót kell tartanunk."
  Akkor azért járnak sokan a szomszéd henteshez?Mert ugye ott csak a kolbászért kell fizetni...:D
  Na mindegy...”
 • 15. Imcsi 2008. december 12. 11:53
  „Akkor áruld el, mi a 10., mert én nem tudom! Nem találom fent az írásban!”
 • 14. ungi 2008. december 12. 10:50
  „En teljesen nyugodt vagyok, mert 10-böl 10 illik ram. Epp ezert gondolom azt, hogy nincs vita, veszekedes a csaladomban. Viszont van kompromisszum, maganelet, es sok-sok szeretet. Önallo egyeniseggel, alkalmazkodo kepesseggel elünk boldogan egymas mellett. Gond vagy különbözö problema? Csak meg jobban összekovacsol. Bizalom es megertes az alapja mindennek. Ajanlom nötarsaimnak, tartsak be ezt a 10 dolgot, es kiegyensulyozott, boldog hazassagban fognak elni!”
 • 13. neo35 2008. december 12. 10:36
  „Szerintem a férfiak túl sokat várnak, néznének magukba a kopaszodo elhízott, elkényelmesedett háklis pasik, akiket a feleségük körül ugrál. A nők sokkal több terhet cipelnek, gyerekek, háztartás, munkahely, magukat feláldoznak nap mint nap, és persze apuci még este elvárná, hogy csinosan csábossan anyuci rávesse magát...
  Önző dögök mind, csak a f...kuk irányítja őket, ennek rendelnek alá mindent, igaz a mondás:
  "Szégyen ránk nézve nőkre, hogy egy darabka kolbászért egy egész disznót kell tartanunk."”
 • 12. zotya975 2008. december 12. 07:09
  „hajni.horvath! Igy igaz, ez mindkét nemre jellemző, de ez a cikk a nők hibáiról szólt, erre reagáltam.
  tricse! Mivel te egy mosolygós, szeretetteljes,vidám csajszi vagy ezért neked nem is kell fodrászhoz járni, meg csinosnak lenni, hogy jól érezd magad az életben. De aki boldogtalan, meg sóhajtozik hogy félrekacsingat a férje/barátja, az nézzen kicsit magába is. Aki meg jól érzi magát úgy ahogy van, gratula hozzá, hiszen a cikk sem róla szól.”
 • 11. tricse 2008. december 12. 02:07
  „zotya kissé leegyszerűsítette a dolgot--ez is férfiszokás amúgy:)

  csak azért engedtessék már meg nekem,hogy mindamellett,hogy tisztelem a csinos,magukra nagyon is adó nőket----de én had ne járjak fodrászhoz,had ne szeressek csinos lenni és had ne érdekeljen mások véleménye

  mert én ezek nélkül is egy mosolygós,szeretetteljes,vidám toleráns csajszi vagyok

  csak kissé öntörvényű:)))”
 • 10. Imcsi 2008. december 11. 23:11
  „Az előző tesztben 10-ből 1 illett rám! Itt a 10(9)-ből 9 nem illik a nejemre!”
 • 9. Tommm 2008. december 11. 22:27
  „Zotya975!
  A szívemből szóltál!!!! Gratula!”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megasztár: Szerelem Hien és Szecsődi között

Kezd belezúgni egymásba a soproni Nguyen Thanh Hien és Szecsődi Károly. A Megasztár negyedik… Tovább olvasom