Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Rippelék újabb rekordja

A Rippel testvérek napi két-három órát edzenek: futnak, kondiznak, gumiasztalon ugrálnak és kung-fuznak. Készülnek legújabb – sorban a nyolcadik – életveszélyes produkciójukra. A Balaton partján hajtják majd végre, a rajongók félig vízen, félig levegőben láthatják őket. Ferenc múlt héten ígért örök hűséget kedvesének a Szent István-bazilikában.

Ferenc nemrégiben részt vett az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában, fogyott is egy keveset, de már visszahízta. – Reggel futással kezdek, utána egy kis súlyzós edzést tartok, majd fél órára felmegyek ugrálni a gumiasztalra. Ezt követően még gyakran kung-fuzok vagy karatézok. Fontos keverni többféle mozgástípust egy tréning alkalmával. Ez az én edzéselvem – sorolta a 37 éves Ferenc.

Mindketten napi két-három órát fordítanak testmozgásra. Gyakran falat is másznak, vagy elmennek a konditerembe. – Egy kiadós porszívózás vagy fűnyírás önmagában is jó bemelegítés. De azért nekem is van gumiasztalom, súlyzóm, biciklim, illetve húzódzkodásra alkalmas gyűrűm a kertben – tette hozzá Viktor, akinek egyébként a kertészkedés a hobbija. Ferenc a számítástechnika rabja: webprogramozással és videovágással is foglalkozik, PR- és marketingtudását saját menedzselésükre fordítja. A 20 éve kialakult rutin már elég ahhoz, hogy gyakorlás nélkül megcsináljanak egy átlagos esti előadást. Komolyabb együtt készülésre csak a rekordjaik megvalósítása előtt van szükségük.

Az artista fivérek testmagassága egyforma, 180 centiméter. Testsúlyuk is csak egy-két kiló eltérést mutat. Nagy álmuk, hogy megalapítsák saját mozgásművészeti akadémiájukat.
Az artista fivérek testmagassága egyforma, 180 centiméter. Testsúlyuk is csak egy-két kiló eltérést mutat. Nagy álmuk, hogy megalapítsák saját mozgásművészeti akadémiájukat.

– Mi a legközelebbi céljuk? – kérdeztük kíváncsiskodva a showmaneket. Elárulták: sokat dolgoznak azért, hogy a legközelebbi – sorban a nyolcadik – életveszélyes őrültségüket augusztusban véghezvihessék, és túl is éljék. Legújabb világrekordjuk helyszíne a Balaton partja lesz, pontosabban a Coke Club területe. Félig vízen, félig levegőben láthatjuk majd őket életveszélyes helyzetben. Azt is elmesélték, az előadásokon mindig szenvednek apróbb, mikrosérüléseket: véraláfutás, megsérülnek az izomrostok. Amikor elkezdték a pályát, nagyobb balesetek is érték őket. Az ujjtörés gyakori sérülésnek számított.

Rippel Ferenc egy hete vezette oltárhoz kedvesét, Simó Vivient. Ferenc nem kis felhajtással készült esküvőjére: a világszerte elismert akrobatának és jövendőbelijének Keleti Andrea tanította be az esküvői táncot. A fiatal szerelmesek a Szent István-bazilikában mondták ki a boldogító igent, és Feri számos meglepetéssel készült a nagy napra. – Különleges volt minden egyes dolog az esküvőn.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Asztalra, pasta!

Idén május 13-án ismét mindenkit a tészták világába invitál a Gyermelyi. Ebben az évben már… Tovább olvasom