Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Keressük őket!

Várjuk azok jelentkezését, akik ott voltak a velencei karneválom, családfájukat vissza tudják vezetni 1848-ig, illetve részt vettek a taxisblokádban.

Jelmezben vettek részt a velencei karneválon?

Családfájukat legalább 1848-ig vissza tudják vezetni?

1990-ben részesei voltak a taxisblokádnak?

A Kisalföld Szieszta mellékletében rendszeresen szeretnénk bemutatni azokat az embereket, akiknek érdekes hobbijuk, izgalmas foglalkozásuk, történészeket meghazudtoló tudásuk, elhivatottságuk, szenvedélyük van.

Rajtunk ezentúl nem múlik, mert mi keressük őket!

Hétről hétre itt a Kisalföld honlapján, valamint a Szieszta mellékletben is megjelentetjük a felhívásunkat, hogy kivel szeretnénk találkozni.
Várjuk az üzeneteket, a jelentkezéseket. Szólhatnak nekünk barátok, ismerősök, ellenségek. Mi megkeressük azt, akiket eddig nem találtunk, és ha ő is úgy akarja, megírjuk történetét.

Olvasóink írták

  • 1. cspogi43 2009. március 09. 14:36
    „A Keressük Őket hirdetésükre válaszolok, ha érdekli k a családfa visszavezetés Magyarország egyik legrégibb családjáról.Családunk az egyik legrégibb magyar családok egyike és én egyeneságon 650!!évre ismerem őseimet, kisebb -érdekes történetekkel különböző korokból,melyeket természetesen dokumentumokkal támasztok alá.Üdvözlettel :Csebi Pogány A”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szent Ágoston szellemében

Pintér Ferenc magánénekes, karnagy, az egykori városi tanács művészeti főelőadója, címzetes… Tovább olvasom