Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Barátok között Kinga, a pincérnő

Kinek ne lenne ismerős a Barátok közt szereplője, Balogh Edina, aki a Rózsa kávéház pincérnőjét, Nádor Kingát alakítja a sorozatban. Minden hétköznap kicsit beköltözik hozzánk, és úgy is viszonyulunk hozzá, mintha egész életünkben ismertük volna. Akár barátok is lehetnénk.
• baratokkozt.network.hu
Modellből pincérnő

– Négy éve „csöppent bele" a sorozatba...

– Akkoriban modellkedtem, és felajánlották, hogy menjek el egy válogatásra, mert új szereplőket keresnek a Barátok köztbe. Egymás után hat válogatáson vettem részt, mire megkaptam Nádor Kinga szerepét. Akkoriban nem is néztem a sorozatot, és nem voltam képben sem a történettel, sem a szereplőkkel.


– Gyermekként is vonzotta színészet?

– A gimnázium 3. osztályáig képzőművész akartam lenni, aztán a negyedik évben már a színésznői pálya lebegett a szemem előtt. Az iskolában minden rendezvényen szerepeltem. Érettségi után jelentkeztem a színművészetire, de mivel nem vettek fel, a Gór Nagy Mária Színitanodát választottam, amihez nagyon kellemes emlékek fűznek. Végül az ELTE művelődésszervezői szakán végeztem.


Diploma előtt

– Ha jól tudom, most diplomázott.

– A diplomámat még nem kaptam meg, mert kell hozzá nyelvvizsga-bizonyítvány, ami még nincs meg. A bátyám járt az ELTE-re, ő biztatott és ajánlotta ezt a szakot.


– Gondolom, nem könnyű feladat összeegyeztetni a forgatásokat a tanulással.

– Már négy éve szerepelek a sorozatban, így egyre könnyebb. Ha épp nem forgatok, akkor szöveget tanulok, sokat fejlődött a memóriám az évek alatt, mostanra egy óra alatt 18 jelenetet is képes vagyok megjegyezni. Így több szabadidőm lett, és az, hogy egyre könnyebben tanulok, előny a vizsgáknál is.

Néha hazudik


– Szívesen játssza Nádor Kinga szerepét?

– Kinga egy pozitív karakter, rengetegen szeretik. Nagyon örülök, hogy őt játszhatom, mivel rajta keresztül engem is megszerettek a nézők. Kinga a sorozatban minden helyzetből jól jön ki, még akkor is, amikor hazudik. Ez a nagy különbség kettőnk között. Én nem szoktam hazudni, míg Kinga néha-néha igen.


– Mi lehet a sorozat titka, hogy ilyen nagyszámú lelkes nézője van országszerte?

– Úgy gondolom, a sorozat írói rendkívül jó történeteket találnak ki, olyanokat, amelyek bárkivel bármikor megtörténhetnek, így a nézők bele tudják élni magukat egy-egy élethelyzetbe. Annak köszönhetően, hogy minden este fél kilenckor a televízióban vagyunk, az emberek már megismertek minket. Ismerős arcokat látnak, amikor bekapcsolják a tévét. Azt, hogy közel egy évtizede töretlen a sorozat sikere és nem csökken a nézettségünk, azt hiszem, ezeknek a tényezőknek köszönhetjük. Sokszor már azt gondolom, hogy nem lehet újabb és érdekesebb fordulatot kitalálni a sorozatba, de szerencsénkre a forgatókönyvírók ezt mindig megoldják.

Kinga a sorozatban minden helyzetből jól jön ki, még akkor is, amikor hazudik.
Kinga a sorozatban minden helyzetből jól jön ki, még akkor is, amikor hazudik.

Beköltözik minden lakásba

– Ön gyakran jár Győrbe. Milyen kapcsolat fűzi a városhoz?

– Egy jó barátom a Győri Nemzeti Színházban játszik, és sokat jövök, mert a színházi előadások mellett maga a város is nagyon tetszik.


– Hogyan kezelhető a sorozat nyújtotta népszerűség?

– Jó érzéssel tölt el, hogy ilyen sokan szeretnek. Bárhová megyek, az emberek odajönnek vagy rám mosolyognak. Ha rossz is a kedvem, mert ez velem is előfordul néha, ez mindig felvidít. Úgy érzem, azzal, hogy minden hétköznap láthatnak az emberek a tévében, kicsit olyan, mintha minden lakásba beköltöztünk volna. És úgy is viszonyulnak hozzánk, mintha egész életükben ismertek és szerettek volna.

 
Az első ötéves terv

– Szívesen játszana valamelyik színházban vagy inkább a televíziónál képzeli el a jövőjét?

– Igazán nem gondolkodtam még rajta. Most úgy érzem, nem vágyom színpadi szerepre. Mindenképp a filmezésnél és a televíziónál maradnék.


– Biztosan elképzelte már a sorozatbeli és a magánéleti jövőjét...

– Tervezni nagyon nehéz, ezért inkább sodródom az árral. Huszonnégy éves vagyok, a következő ötéves tervben a családalapítás szerepel az első helyen. A család az, amit a legjobban szeretnék. A karrierem pedig majd alakul, addig is csinálom a dolgomat és sodródom tovább az árral.

http://baratokkozt.network.hu 

Augusztus elejétől egy új Barátok közt kluboldal várja a sorozat szerelmeseit. A Network és a Kisalföld segítéségével alakult közösségi oldal a népszerű szappanopera szinte minden lényeges elemét tartalmazza. A részletes tartalom megtekintéséhez és feltöltéséhez regisztrációra van szükség, de az oldalnak már így is 36 tagja van, közel 200 képpel és rengeteg videóval. Aki pedig blogot szeretne írni vagy fórumozni szeretne, azt is nyugodtan megteheti. Az oldalon az újdonságok mellett a régebbi részeket kedvelő nézők is megtalálják kedvenceiket. Ha kíváncsi Vili bácsi kalandjaira, ha szeretne többet megtudni Magdi néniről, ha érdeklik a Barátok közttel kapcsolatos hírek és információk, akkor ne habozzon! Regisztrálja magát a kluboldalon.
A klub címe: http://baratokkozt.network.hu Olvasóink írták

 • 7. Csaba Zsuzsanna 2008. szeptember 18. 19:10
  „B.B!

  Ez a hsz-ed nagyon tetszik!:-)))”
 • 6. B.B 2008. szeptember 18. 17:01
  „Kedves K.Sz. 2008.09.18. 13:58
  Nem szeretem a "retekklubot meg mónikasót meg balázssót meg győzikesót se."
  De az ennyire ostoba, egoista, buta embereket sem, mint Te. Az, hogy kit mi érdekel, magánügy. Van akinek a retekklubot meg mónikasót meg balázssót meg győzikesó (még akkor is ha szinvonaltalan) van akinek más.
  Te meg nézd Csintalan Sándort. Épp az értelmi színvonaladnak való”
 • 5. TB 2008. szeptember 18. 15:01
  „Ebbe viszont igazad van, csak hát a sok agyatlannak ez kell, a nagy TV állomásnak meg ez kell, ök diktálnak. Oriási változás kell ennek az országnak... Viszont ha szóvá teszed, a nagy halak meg elsöpörnek”
 • 4. K.Sz. 2008. szeptember 18. 13:58
  „A lány nagyon szép,és valóban kár,hogy az anyátokköztben válik híressé,mert emiatt minden normális műsor leszarja majd.Akik ott villantanak,azok vagy örökre anyátokköztsztárok maradnak,vagy megpróbálnak kiszállni,mint Csomor Csilla,aztán visszakűzdik magukat,mert nem tudnak megélni,mivel színészként egyetlen komoly produkció se veszi őket komolyan.És soha nem fogom megérteni,ezt a "nézettséget" hol mérik,mert nem értem,kik azok az emberek,akik szerint ez egy fontos,nézhető és izgalmas sorozat.Néhány jobb sorsra érdemes színésszel,és néhány fiatal nemtudomkivel,akik úgy gondolják,pofákat kell vágni,ez a színjátszás.Nem nézem egyébként,csak a reklámokban látom,és annak idején próbaként megnéztem néhány részt,de nem bírtam.
  Nálunk azért élnek meg az ilyen vackok,mert senki nem "hangoskodik".”
 • 3. PrettyWoman 2008. szeptember 18. 10:54
  „Háttérműsorként nézhető. Én kajálás, pakolás, vasalás, ágyazás, stb. közt "nézem". Tény, nincs mély mondanivalója, de kikapcsolódásnak elmegy. A lány pedig - még női szemmel nézve is - nagyon szép.”
 • 2. TB 2008. szeptember 18. 10:43
  „Nem, ez nem hír, hanem ez egy interjú... Ahhoz képest, hogy nem nézed, nem érdekel szépen beleolvastál, de az se kizárt, hogy elejétöl a végéig elolvastad:) magyar beteg - csak a negativ dolgok. Az persze máskérdés, hogy nem épp szinvonalas müsorok ezek... Csak attol még nem kell hangoskodni”
 • 1. K.Sz. 2008. szeptember 18. 08:55
  „Hát nekem nem ismerős,mert nem nézek Anyátok köztöt meg retekklubot meg mónikasót meg balázssót meg győzikesót se.Ki érdekel a barátok közt Kingája?Ez egy hír???????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Természeti csodák versenye

A nyár eleje óta tart a Vasárnapi Kisalföld és a kisalfold.hu közös játéka, mellyel megyénk… Tovább olvasom