Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Vasile Miriuta megszólalt a Questor-ügyben

A győriek vezetője a villáminterjú során elmondta: téma volt az öltözőben a csapatot fenyegető helyzet.
"Természetesen foglalkoztunk a kialakult helyzettel az öltözőben, hiszen mindannyiunkat érinthet a probléma. Azt kértem a játékosoktól, hogy csináljuk tovább azt a munkát, amit januárban közösen elkezdtünk.

Megértették, hogy fontos ebben a helyzetben az összefogás, hogy a mi játékunk és a mi hozzáállásunk kint van a kirakatban, így nekünk úgy kell teljesíteni, ahogyan azt a szurkolóink elvárják. A többi nem rajtunk múlik, de mi arra készülünk, hogy játszani fogunk most is, jövő héten is, áprilisban is és májusban is, és így tovább" - mondta Vasile Miriuta.


Vasile Miriuta - fotó: Eto.hu
Vasile Miriuta - fotó: Eto.hu

- Mennyire befolyásolta a heti munkát az, hogy napról napra ez volt a fő téma a televízióban és az újságokban?

"Az első nap volt nehéz, kedden, amikor szabadnapja volt mindenkinek. Nyilván olvasták a játékosok is a híreket, és senki nem hitte el, hogy ez megtörténhet. Aztán szerdán volt ez a beszélgetés, és mondhatom: mindenki a feladatra koncentrál. Tudjuk a dolgunkat, nekünk csak a sporttal kell foglalkozni, és nem is kívánjuk kommentálni a helyzetet. Jól kell játszanunk, ez a csapat érdeke, nem tehetünk mást" - hangzott a győriek mesterének a válasza.

A teljes interjút ide kattintva olvashatják el!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok-sok sportprogram a hétvégén

Tovább olvasom