Kisalföld logö

2018. 09. 24. hétfő - Gellért, Mercédesz 10°C | 18°C Még több cikk.

Sztárokkal ünnepelte születésnapját

Torna - Családtagjai, barátai, tornásztársai közt ünnepelte 18. születésnapját hétvégén a verseny közben súlyosan megsérült győri sportoló, Virág Zsolt. Az ünnepségen a népszerű színész-komikus pár, Badár Sándor és Szőke András is részt vett.
A győri Virág Zsolt, ahogy arról a Kisalföldben többször is beszámoltunk, tavaly márciusban a makói diákolimpián talajgyakorlata közben érkezett olyan szerencsétlenül a szőnyegre, hogy elmozdultak a csigolyái. Azonnal lebénult, több műtét és kezelés után csaknem fél évig egy rehabilitációs intézet lakója volt.

Nemrég lehetőség nyílt arra, hogy Ukrajnában végezzenek el műtétet a szerencsétlenül járt fiatalemberen. Egy titánszálat ültettek be a sérült területre, amit kívülről lehet elektromosan ingerelni.

Virág Zsoltot (jobbra) rokonai, barátai, csapattársai mellett Badár Sándor (hátul) is felköszöntötte. Fotó: Szeits Tibor

Ennek hatása egyelőre még elmarad a várttól, de Zsolt, ahogy azt elmondta, nem csalódott. Minden pozitív dolognak örül. Most leginkább annak, hogy szombaton rengetegen összegyűltek, hogy 18. születésnapját ünnepeljék.

A helyi csapattársak mellett Szombathelyről, Budapestről jöttek tornászok Győrbe, s stílusosan egy aranyéremmel köszöntötték a nagykorúvá vált fiatalembert. Zsoltot Győr polgármestere, az olimpiai bajnok tornász Borkai Zsolt is felköszöntötte, s meglepetésként a népszerű Badár Sándor–Szőke András páros is megjelent.

Előbbi érdeklődésünkre elmondta, nem először találkoznak a fiatalemberrel:

„Nemrég Győrben egy jótékonysági esten léptünk fel, melynek bevételét Zsolt gyógyulására ajánlottuk fel. Természetes volt, hogy a születésnapjára ismét eljövünk. Nagyon megérintett a története, már csak azért is, mert van egy ismerősöm, aki egy ejtőernyős ugrás következtében járt így. Ő szerencsésen felépült. Bízom benne, hogy Zsolt is hamarosan talpra áll."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kikapott a Győrhő-ETO

Győzött a jobbik csapat. Az első félidőben hamar elhúzott a hazai gárda, utána futottunk az eredmény… Tovább olvasom