Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Súlyos soproni vereség

A záró negyedben még rátett egy lapáttal a Wisla, amely ismét tetszés szerint érte el pontjait.

Wisla Krakkó– Uniqa Euroeasing Sopron 80–56 (29–14, 16–16, 13–11, 22–15)

Krakkó, női Euroliga-mérkőzés.

Wisla: Ouvina 9, Quigley 9, SZOTT-HEMEJ 12/6, LAVENDER 20, Tamane 7. Csere: MCCRAY 12, ZUROWSKA 11, Pawlak, Skobel. Edző: Stefan Svitek.

Sopron: Ciglar 2, Fegyverneky 2, Faris, HAWKINS 33/3, KRNJICS 10. Csere: Tetemondova 3/3, Sztankovic, Simon Zs., Zsovár 6/6. Edző: Igor Polenek.

Jobban kezdett a Wisla, ráadásul Krnjics és Faris 2–2 személyi miatt hamar a padon találta magát. Lavender vezetésével 14–6-ra vezettek a hazaiak, s a soproni időkérés ellenére is igen egyoldalú volt a játék. Sem a védekezés, sem a támadás nem működött a Sopronnál, 15 pontos hátrányba került az első negyed végére az Uniqa.

A folytatásban javított védekezésén a Sopron, Krnjics pontjaival legalább nem nőtt a különbség. A félidő hajrája a továbbra is tarthatatlan Lavender és Hawkins pontpárbaját hozta. A nagyszünetre maradt a 15 pontos különbség.

Fordulás után Hawkins hamar elérte a 20 pontot, Zsovár is beemelt egy távolit, de a hazaiak továbbra sem engedték látótávolságon belülre a soproniakat, állandósult a 15 pont körüli krakkói előny. Zurowska könnyű ziccert dobott a negyed végén, kosarával a záró szakasz előtt 58–41-re „ment" a Wisla.

A záró negyedben még rátett egy lapáttal a Wisla, amely ismét tetszés szerint érte el pontjait. Soproni részről megint csak Hawkins volt veszélyes a hazai kosárra, kívülről ő és a mellé időnként felnövő Krnjics alig kapott pontokban mérhető segítséget, így nem is lehetett más a végeredmény, mint egy nagy különbségű vereség.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SKC: nem egy meccsre készülnek

Csütörtökön 18 órakor megkezdi szereplését a Zsíros Tibor Magyar Kupa nyolcas döntőjében a Sopron KC… Tovább olvasom