Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Sportcsillagok gálája a győri zsinagógában

Sportgála - A Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány kuratóriuma kedden 18 órakor a győri zsinagógában rendezi meg immár hagyományos Az év sportolója Győrött gálaműsorát. A civil szervezet a beérkezett szavazatok alapján döntött a 2007. év legjobb győri női és férfi sportolóinak, csapatainak és edzőinek rangsoráról, továbbá az elmúlt esztendő felfedezettjének személyéről.
A kuratórium tagjai az 1999-ben alapított Győr Sportjáért Életműdíj új tulajdonosáról is szavaztak. Természetesen a hagyományoknak megfelelően átadják a Hallgatók Vándordíját is, melyet a BMC Rádió hirdetett meg.

Pálfalvi Gábor alapító kurátor a Kisalföld kérdésére annyit árult el, hogy az edzők versenyében új név kerül a vándortrófeára, a csapatok rangsorában pedig egy olyan együttes is a dobogóra állhat, amely eddig egyetlen alkalommal sem részesült ilyen megtiszteltetésben. Összesen öt sportág képviselőit szólítják majd a kedd esti díjkiosztó gálaesten a zsinagóga pódiumára.

Az év sportolói Győrött díjkiosztó ünnepséget Borkai Zsolt, Győr polgármestere nyitja meg. A szervezők ezúttal is igyekeztek kitenni magukért, a múlt évihez hasonlóan ismét a pazar környezet hangulatához illő sztárvendéget nyertek meg a gálaestnek. Ezúttal az elektromos hegedű virtuóza, Illényi Katica csodálatos muzsikájával igyekszik elbűvölni az ünnepelteket és a gálaest vendégeit.

A rendezvényre az ünnepeltek mellett a jelen győri sztárjai, a város hajdani sportcsillagai és sportvezetői kaptak meghívást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ETO: újabb román ellenfél következik

Labdarúgás - Munkatársunk helyszíni jelentése Törökországból - Hétvégén egy másik szállodába… Tovább olvasom